Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Bostadsutveckling.

Vi tar ditt projekt från start till mål
Tillbaka

Våningen & Villan är ett av få mäklarföretag med en egen avdelning för nyproducerade bostäder. Fastighetsmäklarna som enbart jobbar med nyproducerade bostäder har en unik spetskompetens och bred erfarenhet av både små och stora projekt. 

Med projektets alla steg i fokus hjälper vi till med allt från målgruppsanalyser, prissättning, granskning av planlösningar, mäklarledda visningar, avtalsskrivningar till tillträde och uppföljning av kunder efter tillträdet. 

Vi jobbar med långsiktiga relationer och många av våra uppdragsgivare har valt att uteslutande anlita Våningen & Villan Nybyggt i sina projekt de senaste åren.

Våra uppdragsgivare ser tydliga vinster i vår kompetens inom nyproduktion samtidigt som vi är en betydande och beprövad aktör för förmedling av successionsbostäder med ett modernt marknadsföringskoncept. Vårt varumärke är beprövat och står för kvalitet och långsiktighet, med återkommande kundrelationer i fokus. 

Vår erfarenhet har gett oss kunskapen och insikten att det med framgång går att hitta nyproduktionsköpare på successionssidan där många fina typexempel finns statuerade. Vi har det moderna företagets tänk och en marknadsföringsplattform med eget kundcenter och marknadsavdelning. Allt för att kunna skräddarsy våra uppdragsgivares önskemål och visioner.

Varmt välkommen till oss på Våningen & Villan Nybyggt!

Hör av dig så berättar vi mer.