Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Skegrie By

På perfekt läge i Skegrie By med närhet till Vellinge och med pendeln löpandes både till Malmö och Trelleborg skapas ett nytt bostadskvarter. Välj mellan 18 familjevänliga villor eller 18 ytsmarta radhus i bekväm Brf-form där den skånska arkitekturen står som signum i vackert Söderslättslandskap. Närmaste granne till bostadskvarteret är skola, förskola, lekplats, idrottshall, fotbollsplaner och grönområde. Bra barnomsorg och välrenommerad skola är mervärden för de som bosätter sig här.

 

Villa

Stora sociala ytor och ett vardagsrum med rymd och öppenhet mot inbjudande kök. Här finns möjlighet för kamin som adderar och tilltalar. En riktigt mysfaktor! För den som vill kan man även välja till exklusivt industriglasparti som ger vardagsrummet en extra dimension och skapar ett inbjudande rum. Separat tvättavdelning med egen ingång ger direkt access till bil under carport. Ett stort mervärde.

 

Villan erbjuder möjlighet till 4 sovrum för den som önskar och alla sovrummen är väl tilltagna. Barnens sovrum på övre plan är lika stora så ingen behöver slåss om vem som ska ha vilket rum. Och vad sägs om inte en utan två walk-in closets? En till henne och en till honom. Dessutom i direkt anslutning till master bedroom och med skjutdörrar som avgränsar. Allrummet på ovanvåningen är en dröm med härliga vyer över omgivningarna. Två badrumsmiljöer och möjlighet till badkar på övre plan. Ljust, modernt, rymligt och tilltalande, allt under samma tak!

 

Pris villa från 3 995 000 kr

 

Välkommen in med din intresseanmälan redan idag.

 

Försäljning och information:

Francine Wind
0707-87 99 77
francine@vaningen.se

 

 

Illustrationer från villorna

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Följ oss på