Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Skegrie By

På perfekt läge i Skegrie By med närhet till Vellinge och med pendeln löpandes både till Malmö och Trelleborg skapas ett nytt bostadskvarter. Välj mellan 18 familjevänliga villor eller 18 ytsmarta radhus i bekväm Brf-form där den skånska arkitekturen står som signum i vackert Söderslättslandskap. Närmaste granne till bostadskvarteret är skola, förskola, lekplats, idrottshall, fotbollsplaner och grönområde. Bra barnomsorg och välrenommerad skola är mervärden för de som bosätter sig här.

 

Brf

I radhusen erbjuds upp till 4 sovrum i en smart och välplanerad planlösning. Helkaklade badrumsmiljöer på båda plan och badrummet på nedre plan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande sociala ytor huserar i radhusets nedre plan och sovrumsavdelningen finner man en trappa upp. Uteplats på både fram och baksida lockar och adderar. Hög villakänsla i praktisk brf-förpackning!

 

I Brf Värlinge By i Skegrie inryms 18 stycken radhus och till varje hus ingår biluppställningsplats och förråd. Generösa trädgårdsmiljöer och energismarta radhus med individuell mätning. Här värnar man om miljön och du kan själv påverka den egna driften.

 

Pris Brf-radhus från 2 495 000 kr

 

Välkommen in med din intresseanmälan redan idag.

 

Försäljning och information:

Francine Wind
0707-87 99 77
francine@vaningen.se

 


Illustrationer från Brf-radhusen

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Följ oss på