Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Brf Risebergahusen

Inbäddade i Risebergas lugna och trygga villakvarter uppförs inom kort 9 stycken nyproducerade Brf-radhus om 102 välplanerade kvm med hög inredningsstandard och möjlighet till 4 sovrum. Perfekt för familjen som vill ha ett lättskött boende i absolut toppklass!  Risebergaparken och Bulltofta rekreationsområde ligger ett stenkast bort och erbjuder möjligheter till långa promenader med hunden, picknick i det fria, motionspår eller varför inte bara spontanlek i underbara omgivningar!

 

Den stora handelsplatsen Toftanäs ligger precis runt knuten och erbjuder ett varierat utbud av affärer. Här finns allt från stormarknader, byggvaruhus till nischade specialbutiker.

 

Med närbelägna påfarter till yttre och inre ringvägen är man snabbt iväg i både sydlig och nordlig riktning. Stadsbuss nr 6 går precis intill och är man veckopendlare når man både Sturup och Kastrup inom 25 minuter. Priser från 2 495 000 kr.

 

Mer information om projektet finns längst ner på sidan.

 


Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Försäljning och information:

Francine Wind
0707-87 99 77
 francine@vaningen.se

 

 

Följ oss på