Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Brf Kvadrat i Klågerup - slutsålt

Nu startar vi försäljningen av 24 Brf-radhus i Klågerup. Många talar om kvadrat och vi sticker ut hakan lite extra i Klågerup där kvadrat också får symbolisera volym, för husen här är riktiga höjdare. Vad sägs om takhöjd om nära fem meter i del av sällskapskvadraten med egen balkong att blicka ner från en våning upp. Addera därtill smarta sovrumsmiljöer och kvadrat du aldrig någonsin kunnat drömma om.

 

Generöst är också hur mycket hus man faktiskt får för pengarna. För att inte tala om standarden, arkitekturen, och dubbla badrumsmiljöer.

 

Klimatsmarta med individuell mätning av både värme och vatten ger fina fördelar att påverka den egna driftskostnaden med miljömedvetenheten i fokus. Till varje hus hör även skyddande carport samt även eget förråd. Gästparkering finns och gröna gemensamma trivselytor utöver privata solgårdar och trädgårdsfloran. Preliminär inflyttning kvartal 3 2018.

 

Två hustyper, 86 resp 104 kvm. Pris 1 695 000 kr till 1 995 000 kr.

 

 

 

Försäljning och information:

Margareta Meijer
margareta.meijer@vaningen.se
0768-92 41 25

 

Therése Brandell
therese.brandell@vaningen.se
0705-11 13 06

 

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Följ oss på