Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Industrial Corner - urban living i Malmö

Det finns fortfarande möjlighet att köpa en bokal i Industrial Corner! Ett unikt tillfälle att kombinera boende och verksamhet! I bottenplan på exceptionella Industrial Corner finns där 4 av 10 bokaler kvar. En fantastisk möjlighet att ta emot kunder eller synas i stora skyltfönster tillsammans med en nybyggd toppmodern 2:a en trappa upp! Konceptet är klockrent! Ring för mer information!

 

Industrialism med tydliga inslag av råbetong där bauhausinspirerade badmiljöer och kök skapar ett supermodernt tänk. Inramad egen gårdsspegel med servicestation för cyklar samt tillgång till bilpool när andan faller på och har du behov av garageplats hyrs den till förmånlig månadspeng i granngaraget. Egna tvättmöjligheter i varje våning, lokal i entréplan som omfamnas av bokalerna för de kreativa som bor och verkar på samma plats. Det andas nytänk och framtid.

 

Ett arkitektoniskt mästerverk signerat av Marius Lorentzen, präglad av industrialismens forna glansdagar. City fast på Sorgenfri med framtiden för sina fötter! Det här kommer ligga bra till, riktigt bra!

 

Inflyttning sommaren 2018.

 

Försäljning och information:

Francine Wind
francine@vaningen.se

0707-87 99 77

  

 

 

 

 

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Följ oss på