Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Brf Åkarps Ängslycka

I grönskande miljö och i praktisk bostadsrättsform förmedlar vi Brf Åkarps Ängslycka i samarbete med Götenehus. 31 prissmarta par- och radhus för livets alla skeden. Här kommer man kunna välja mellan 1-planshus och 1,5-planshus samtliga med trädgård för umgänge och samkväm. Ett boende som lockar!

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

 

Brf Åkarps Ängslycka kommer att bestå av 1,5-plans parhus om 95 kvm, 1,5-plans radhus om 112 kvm samt 1-plans radhus om 80 kvm. Husen ligger placerade runt den lugna interngatan med de lite högre husen i yttervarvet och radhus i ett plan i området i mitten. Samtliga är välplanerade och trivsamma och här erbjuds ett boende för alla.

 

Hemsidan uppdateras kontinuerligt. Pris fr 1 895 000 kr

 

Välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Läs mer här

 

 

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Försäljning och information:

Therése Brandell
0705-11 13 06
therese.brandell@vaningen.se

 

 

Följ oss på