Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Brf Åkarps Ängslycka

I grönskande miljö och i praktisk bostadsrättsform säljstartar vi inom kort Brf Åkarps Ängslycka i samarbete med Götenehus. 31 prissmarta par- och radhus för livets alla skeden. Här kommer man kunna välja mellan 1-planshus och 1,5-planshus samtliga med trädgård för umgänge och samkväm. Ett boende som lockar!

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

 

Brf Åkarps Ängslycka kommer att bestå av 1,5-plans parhus om 95 kvm, 1,5-plans radhus om 112 kvm samt 1-plans radhus om 80 kvm. Husen ligger placerade runt den lugna interngatan med de lite högre husen i yttervarvet och radhus i ett plan i området i mitten. Samtliga är välplanerade och trivsamma och här erbjuds ett boende för alla.

 

Det börjar närma sig säljstart för Brf Åkarps Ängslycka. Ni kan redan nu anmäla er till informationsmötet som kommer att äga rum den 16/1. Startskottet för att kunna reservera och boka kommer att gå av stapeln den 18/1.

 

Vi håller informationsmöte kring projektet den 17 januari klockan 18:30-19:30 (mötena den 16/1 kl 17:30-18:30 och 18:30-19:30 samt 17/1 kl 17:30-18:30 är fullbokade), Öppet Hus, på Våningen och Villans kontor på Studentgatan 2 i Malmö. O.S.A senast den 14/1 till nybyggt@vaningen.se, antalet platser är begränsade.

 

Hemsidan uppdateras kontinuerligt. Prislista och försäljningsbroschyr kommer inom kort. Pris fr 1 895 000 kr

 

Välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Läs mer här

 

 

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Försäljning och information:

Therése Brandell
0705-11 13 06
therese.brandell@vaningen.se

 

 

Följ oss på