Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Folkets Park
Freestyle vid Folkets Park
Från: 895 000 kr
Till: 1 395 000 kr
Avgift: 1290 kr - 1795 kr/mån
Boarea: 22 - 34 m2
Rum: 1 - 2 st
Bostäder: 5

Fem fina vindsvåningar vid Folkets Park!

Dröm om funktionalismens flydda dar men tänk samtidigt helt nytt och på anrik Malmömark. I Brf Ekot 9 kan detta bli verklighet när fastighetens vindsplan nu förädlas till fem ytsmarta mini-våningar med närhet till både Möllan, S:t Knut och innersta citykärnan. Vita vidder med råg-blonda trägolv och generösa badmiljöer signerade i tidstrogen funkisstil med egen tvättmöjlighet på köpet. Du kommer flytta in i en helt ny våning men i kvarter med gedigen historia där du har nära till det mesta. Bra kommunikationer blir lätt till en ytterligare favorit och fina favörer väntar dig som bestämmer dig att flytta in vid tröskeln till fina Folkets Park. Skyddad innergård precis som på det glada trettiotalet. Och kvadrat som känns så mycket större.

Priser från 895 000:- till 1 395 000:-

Ansvarig mäklare.

Bild på Martin Krantz
Reg. Fastighetsmäklare Martin Krantz 0709- 98 79 39 Mejla mig
AdressLägenhetsnrPrisBoareaAvgiftRumStatus
Trelleborgsgatan 4 A1402 1 375 000 kr 33 m2 1795 kr/mån 2 Reserverad

Omgivning

Allmänt om området:

Folkets Park, Västra Sorgenfri eller Karlskronaplan ligger i ett område av Malmö som är hetare än någonsin!

Folkets Park, världens äldsta folkrörelseskapade folkpark efter den privat skapade Kråkbornsparken i Hällefors, är en mycket välkänd och älskad plats. En av Malmös mest idylliska platser och charmiga park har mycket som man kan önska sig. Malmös bästa klubbscen, som ligger i ett palats som påminner om ett slott från sagorna om Tusen och En Natt även kallad Moriskan, är ett kulturhus med ett anrikt danspalats och utanför finns sköna uteserveringar som delar parken med äventyrsgolf, terrariet och ett stort torg med massor av aktiviteter för barnen. Parken är en lummigt grön stadspark med dammar, gräsmattor och lekplats. På vintern omvandlas den stora plaskdammen till isbana för skridskoåkning.

Västra Sorgenfri, som ligger ett stenkast från Folkets Park, är ett av Malmös mest populära områden med caféer, butiker, restauranger och närhet till stadens liv och rörelse. In till centrala City tar man sig på en 5-10 minuters powerwalk och till Möllevångstorget med dess rika mångfald och mat likaså. S:t Knuts torg och Karlskronaplan som ligger runt hörnet är en uppskattad plats under sommaren då hela torget blir till en enda stor uteservering.

Kommunikationsmöjligheterna är goda med närhet till stadsbuss, regionbuss, taxi samt citytunneln vid Triangeln.

Kommunikation:

Bra bussförbindelser via buss 3, 5 och 32 från Nobeltorget eller buss 3 och 5 från Folkets Park hållplats. Via Amiralsgatan når man även med lätthet Inre Ringvägen och sedan flertalet motorvägar.

Parkering:

Boendeparkering i närområdet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.