Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Burlöv, Åkarp
BRF Orangerihusen
Från: 995 000 kr
Till: 2 795 000 kr
Avgift: 1967 kr - 5892 kr/mån
Boarea: 20 - 122 m2
Rum: 1 - 6 st
Bostäder: 10

Brf Orangerihusen i Åkarp

Brf Orangerihusen i Åkarp - Där solvarma vinterverandor suddar ut gränserna mot öppen trädgårdsgrönska. Nio vackra stenhus och ett studiohus med fokus på fint familjeliv. För Åkarp ligger faktiskt bättre till. Det är ingen slump att tidigare projekt i området kring Vallgården blivit solklara säljsuccéer. Här bor du mitt emellan Malmö och Lund och åtnjuter Åkarps alla fördelar inte minst de goda kommunikationerna och välrenommerad barnomsorg och skola. Radhusen omfamnas i en strikt vit form där den moderna arkitektoniska klangen kryddas av egna orangerier som inspirerar och förlänger årstiderna. Många rum och smarta lösningar ger fina förmåner till familjelivet. Välj mellan rymliga radhus, smarta parhus och dessutom det egna studiohuset.

Extravagant exteriör i putsad skrud flätas samman med intim interiör. Stora glaspartier suddar ut gränserna mellan inne och ute och det blir lite som att leva ett med naturen. Vallen ger ett fint skydd och skapar lugn till Orangerihusen och vackra skandinaviska interiörval väntar oss. Grönlövade häckar skärmar av men skapar ändå en fin grannsämja och kontakt mellan generationer.

Drömmer du om ett boende på 122kvm?
Väljer du då kanske radhusen som har en fint inskjuten entré och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket från Vedum går i L-formation och har vita köksluckor och rostfria vitvaror. Vitpigmenterade golv som möter väggar i vackert och stilrent vitt. Badrum på båda planen med dusch och en helkaklade badinteriörer i tilltalande neutral färgsättning. Nedre plan med separat tvättstuga praktiskt placerad i närheten av både badrum och sovrum.
Master bedroom är generöst tilltaget med efterlängtad stor Walk in closet och egen utgång till baksidans uteplats. Vitt trapphus krönt av eksteg mellan våningsplanen. Övre plan har förutom badrum även flera sovrum, allrum samt möjlighet till förvaring. Optimerad planlösning med golvvärme på båda planen som ger möjlighet för hela familjen att få plats. Det blir svårt att inte känna sig som hemma här!

Eller fastnar du för ett av parhusen på 90kvm kanske?
Tvillinglängan består av två parhus och har även det en tilltalande planlösning med sin inbjudande entré som leder vidare direkt till det kombinerade badrummet och tvättstugan rakt fram. Stora sociala ytor genom hela huset skapar vacker blick mellan husets fram och baksida. Med vackra kökslinjer signerat Vedum på båda sidorna om rummet nås lätt både köksbord som soffbord i vardagsrumsdelen intill. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett rum. Övre plan erbjuder badrum med dusch och två sovrum samt allrum/sovrum. Materialvalen i parhuset är de samma som i radhuslängan. Funktionalismen är hög i detta boende med genomtänkta och smarta lösningar.

I både radhuslängan och parhuset finns självklart det egna, underbara orangeriet. Orangeriet blir ett signum för varje enskild bostad såväl som för föreningen i dess helhet. Orangeriet erbjuder en miljö för såväl avkoppling som odling - Green thinking! Utemiljöerna är grovplanerade med möjlighet för de boende att lägga sitt fokus på att planera den upplåtna marken intill huset. P-platser knutna till varje hus och dubbla solgårdar som briljant boendebonus. Egna förråd finns i separat byggnad.

Eller är det compact living som gäller? Yteffektivt boende för den som söker ett studiohus i en tilltalande miljö med samma tänk och invändiga materialval som de större bostäderna i föreningen.

Naturlekplats skapas i området till barnen och gemensamma grönytor i området kompletterar de egna uteplatserna.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Francine Wind 0707 87 99 77 Mejla mig
AdressLägenhetsnrPrisBoareaAvgiftRumStatus
Brf Orangerihusen 1A 2 795 000 kr 122 m2 5892 kr/mån 6 Reserverad
Brf Orangerihusen 1B 2 595 000 kr 122 m2 5892 kr/mån 6 Reserverad
Brf Orangerihusen 1C 2 495 000 kr 122 m2 5892 kr/mån 6 Reserverad
Brf Orangerihusen 1D 2 495 000 kr 122 m2 5892 kr/mån 6 Reserverad
Brf Orangerihusen 1E 2 495 000 kr 122 m2 5892 kr/mån 6 Reserverad
Brf Orangerihusen 1G 2 795 000 kr 122 m2 5892 kr/mån 6 Reserverad

Omgivning

Allmänt om området:

Omgivningarna

Orangerihusen passar väl in i Åkarps redan befintliga bymiljö där Åkarp utmärker sig med sin lummiga uppväxta grönska och tidigare kännetecken i sin trädgårdshandel.

Området är placerat mellan Kockumsområdet och Solvägen på en vacker glänta inbäddad bredvid redan befintlig bebyggelse.

Åkarp är ett populärt och eftertraktat område att bo i. Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

Bebyggelsen är blandad - allt från 1800-talsvillor till nybyggda. Villor och radhus dominerar, men det finns också en del lägenheter. På senare år har det blivit tillväxten ökat av fler nybyggda bostäder framför allt av radhus i bostadsrättsform.

Åkarp erbjuder både grundskolor och flera förskolor vilket är en bidragande faktor till att barnfamiljer gärna flyttar hit. De utmärkta kommunikationerna är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än tio minuter når man Malmö och Lund med pågatåg.

Då tågbanan håller på att breddas genom byn och spåren sänkas ner så är det mycket som händer i byn. Åkarp har också utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund.

Inom kommunen finns det bland annat badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar samt folkhögskolan Hvilan som startade 1868 och är Sveriges äldsta folkhögskola. I de centrala delarna av Åkarp finns det matbutik, pizzeria, frisörer, etc. Vill man shoppa tar man sig till det närbelägna köpcentrumet Burlöv Center som har ett 70-tal butiker och restauranger.

Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lomma som inbjuder till härligt strandliv. Man kan också passa på att stanna till i den gröna oasen Alnarpsparken som bjuder på spännande växtlighet från all världens hörn. Parken är ett härligt utflyktsmål för picknick och lek- eller varför inte bara strosa omkring och njuta av atmosfären i den fina parken.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.