Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Malmö City
Urban Living- Kommande projekt
Boarea: 0 - 0 m2
Rum: 0 - 0 st
Bostäder: 0

PREMIUMVÅNINGAR MED HOTELLKÄNSLA MITT I CITY!

Tänk dig förmånen att bo mitt på Södergatan i Malmö, mitt där allting sker men ändå med ett citylugn som slår allt annat. Nu kan allt detta bli verklighet när vi efter årsskiftet säljstartar unika premiumvåningar på taket av Åhlénshuset i ett projekt signerat ingen mindre än Gert Wingårdh! Smarta studios, midsize flats och extraordinära större våningar med takterrasser och balkongliv av rigorösa mått! Uppgraderade interiörer där moderna hem flirtar med en rak funkisepok och Asian Spa på taket Lite som Karlsson på taket fast med både vett och etikett. Anmäl ditt intresse för Malmö´s nya landmärke redan nu och var med på resan helt från start. Pris från 1.945.000 kr till 9.495.000 kr. It´s Urban – It´s Malmö – It´s THE PROJECT!!
Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Therése Brandell 0705- 111306 Mejla mig

Omgivning

Allmänt om området:

Malmö City förbinder många stadsdelar och erbjuder olika typer av bostadsområden och byggnadsarkitektur. Här finns något för alla smaker med arkitektur som visar upp i stort sett hela Malmös byggnadshistoria. I City är det lätt att transportera sig både till fots och även till cykel då gång- och cykelbanorna är väl utbyggda i hela staden. Flertalet busshållplatser finns som förbinder vidare till knytpunkter som Södervärn, Värnhem och Malmö Centralstation. Från den sistnämnda samt från Triangeln avgår även Citytunneln som förbinder Malmö City med bland annat Copenhagen Airport och Köpenhamn.

I City är det aldrig långt till fina utemiljöer såsom bryggorna längst kanalens vatten, de olika grönskande parkerna och de fina och välbevarade torgmiljöerna. Gågatan är den naturliga länken som förbinder Malmö C med Triangeln och mellan dessa punkter finns flertalet köpcentrum, gallerior, restauranger, kaféer m.m. Malmö City har ett rikt restaurangliv och erbjuder något för alla smaker.

Betalparkering längst med gatorna är ett alternativ för den som är bilburen och önskar du en fast plats finns det flera garage- och parkeringsmöjligheter.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.