Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Lund, Centrum
Spettet
Från: 1 395 000 kr
Till: 5 295 000 kr
Avgift: 3711 kr - 3711 kr/mån
Boarea: 24 - 110.5 m2
Rum: 1 - 3 st
Bostäder: 42

Nya bostadsrätter på Lunds vassaste cityläge!

42 nyproducerade bostadsrätter på bästa läge i Lund. Citypuls och kommunikationer kombinerat med västers lugna kullerstensgator. Unik möjlighet att hitta ett nytt drömboende!

På en perfekt belägen tomt uppförs en stilren byggnad med tilltalande arkitektur i fem plan. Ett så kallat fill-in
projekt på ett av Lunds absolut vassaste citylägen. Bekvämligheten med allt nytt från start, dessutom i väl ansett och synnerligen omtyckt kvarter bland Lundaborna. Här erbjuds bland annat ytsmarta ettor, etagelägenheter och fantastiska penthouse. Fransk balkong eller balkong till alla lägenheter, genomtänkta planlösningar och en fin interiör. Vita stilrena köksmiljöer, 1-stavs ekplank och badrum med lyxkänsla och givetvis tvättmöjligheter i varje våning.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Margareta Meijer 0768-92 41 25 Mejla mig
AdressLägenhetsnrPrisBoareaAvgiftRumStatus

Omgivning

Allmänt om området:

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta.
I centrum bor du huvudsakligen i lägenhet men det finns också många mindre och större gatuhus. I direkt anslutning till den sydöstra stadskärnan ligger populära och lugna bostadsområden där bebyggelsen främst består av vackra och påkostade villor från 1870-1950-talet. Väl tilltagna tomter med inspirerande trädgårdar är en vanlig syn här. Här ligger några av de bäst betalda objekten i Lund. Här står många spekulanter i kö när ett objekt väl kommer ut på marknaden.
Många sköna parker ligger centralt i Lund. Stadsparken är hem åt muséer och är bland annat känd för sitt Valborgsfirande. Botaniska Trädgården är en oas för dig som söker avkoppling eller inspiration med sina många och varierande växter och härliga café. Över staden vakar ständigt domkyrkan, som fortfarande är den dominerande byggnaden i centrala Lund.
Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden. Clemenstorget och Mårtenstorget fortsätter den flera hundra år gamla traditionen med köpmän som erbjuder hantverk, matupplevelser och mycket mer. Torghandeln har även inspirerat många gatuloppisar, där privatpersoner säljer och fyndar allt mellan himmel och jord i en romantisk inramning.
Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Köpcentrumet Nova Lund finns inom räckhåll för dig som vill ta del av ett ännu större utbud. Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar. Kanske går färden till närliggande Köpenhamn?
Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna. Universitetet sätter såklart sin prägel på området och livar upp staden under terminerna. Många tycker att lärosätet skänker en helt egen, unik atmosfär till den lärda staden med vackra byggnader och skön studentsång.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.