Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Tygelsjö
Brf Mejeriet
Från: 2 895 000 kr
Till: 3 295 000 kr
Avgift: 4661 kr - 4661 kr/mån
Boarea: 102 - 102 m2
Rum: 5 - 5 st
Bostäder: 14

Mejeriet – Familjehus i trygga Tygelsjö

Precis söder om Malmö med frekvent pendelbuss både till City och Hyllie växer snart ett nytt familjekvarter fram på anrik plats där det forna Mejeriet på lokalorten låg på tiden det begav sig. Det gamla magasinet finns bevarat och blir din framtida granne och i takt med att hela Tygelsjö Väster byggs ut växer nya bostadskvarter fram och det finns många goda argument för att hitta hem just här! God barnomsorg och bra skola, dessutom eget lokalbibliotek och välkänd ICA-handlare. Inte att förringa är de välsmakande pizzorna från lokala pizzerian och ett eget konditori. Mejeriet erbjuder ytsmarta brf-radhus med lättskötta utemiljöer och planlösningar som förbluffar och förvånar. Här har lagts stor omsorg om välplanerade hem insvepta i ljuva, lätta nordiska nyanser. Tygelsjös popularitet och dess strategiska läge både nära Näsets vita strandlinjer samt Malmö´s kultur- och nöjesliv stärker ytterligare argumenten för att finna en trygg boplats just här. Vi planerar för en säljstart i början av maj. Anmäl ditt intresse redan nu för att vara med och påverka din möjlighet för att bli en av de lyckliga köparna och få löpande information om Mejeriet – Väl mött!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Margareta Meijer 0768-92 41 25 Mejla mig
AdressLägenhetsnrPrisBoareaAvgiftRumStatus

Omgivning

Allmänt om området:

Gemytlig tätort belägen på Söderslätt i Malmö kommun. Här bor man företrädesvis i radhus eller villa men bostadsrätter förekommer även det. En lugn och trygg förort till Malmö omgiven av det vackra skånska landskapet gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Tillgången till grönområden är ytterligare en positiv egenskap, inte minst för barnen som kan vara ute och leka. I närheten ligger Tygelsjö skola med tillhörande idrottshus samt många bra dagis. Således blir barnens väg till skolan aldrig lång!

För den som gillar att vara ute och motionera eller bara njuta av naturen erbjuds det utmärkta promenadmiljöer. Tennisbanor och en idrottsplats är även det i närheten. För de lite längre promenaderna finns en skåneslätt alldeles utanför samhället.

Förbindelserna är just en av alla fördelar. Med bil går det snabbt till den yttre ringvägen som bland annat tar dig över Öresundsbron och vidare mot Köpenhamn. Från den yttre ringvägen når man med enkelhet Malmös olika stadsdelar. Har man inte tillgång till bil så finns det väldigt bra bussförbindelser att tillgå.

Närservice så som mindre livsmedelsbutik, pizzeria och bageri finns inom promenadavstånd. Svågertorp med dess rikliga utbud av butiker är bara några minuters bilfärd bort. Under de varmare årstiderna kanske det passar bättre med en cykeltur då det enbart tar 10 minuter. Här finns flertalet byggvaruhus, detaljhandel varuhus, elektronikbutiker och en hel del andra bra butiker att besöka.

Som ägare av ett husdjur så kan det kännas tryggt att ha nära till veterinären. Här finns en bra veterinär som är en smådjursklinik och ligger beläget i samhället. Här tar man emot hundar, katter, fåglar och mindre däggdjur.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.