Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Nyproduktion

Drömmer du om ett helt nytt boende? Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm.

Våningen & Villan är stora förmedlare av nyproduktion. Vi har därför en helt egen avdelning som enbart arbetar med nyproducerade bostäder. Både nybyggda villor och spännande bostadsrätter ryms under vårt tak.

 

Vi samarbetar med större och mindre byggherrar för att få en bredd i utbudet och kunna erbjuda nyproducerade bostäder i alla prisklasser på tilltalande lägen. Bland många andra samarbetar vi med PEAB, OBOS, Skånevärden och JM som kan stoltsera med branschens nöjdaste kunder år efter år. Vi är också stolta över våra nybyggda projekt runtom i hela landet.

 

När du drömmer om ett helt nytt hem vill vi gärna hjälpa dig i alla dina val. På nyproduktionsavdelningen har vi samlat registrerade och kunniga fastighetsmäklare som är experter på just nyproducerade bostäder. De brinner för nyproduktion och guidar dig genom hela bostadsaffären på ett strukturerat och tryggt sätt.

 

När du köper via Våningen & Villan låter vi dig ta del av vårt fördelaktiga helhetspaket. Det tar dig hela vägen från din nuvarande bostad till ett helt nytt hem där du blir den första att flytta in. Fråga oss om vårt Förmånspaket! Det är bekvämt, heltäckande och framförallt tryggt.

 

Du har visionerna. Vi ser möjligheterna. Välkommen till Våningen & Villans nyproduktion!

 

 

Följ oss på