Ska du sälja din bostad?

Våra mervärden

Digital deluxe

Alla våra bostäder presenteras på de mest besökta marknadsplatserna som Hemnet, Booli och givetvis på vår egen webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt så att den får större synlighet i sociala medier.

Tidnings-annons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagspress. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras.

Media XL

I vårt Lantlivskoncept kan man även välja annons i branschtidningar som ATL och Ridsport. Här utökar vi möjligheten till fler spekulanter i relevant målgrupp.

Kvällsbilder eller flygfoto

Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får potentiella köpare även uppleva hur inbjudande din bostad är på kvällen. Vill du hellre få bilder av din bostad från ovan? I så fall kan du välja flygfoto istället. I detta mervärde ingår även en utökad visningsbroschyr för att få plats med alla vackra, säljande bilder. Detta är ett komplement, inte en ersättning, till den ordinarie bildserien.

Flyttstädning eller Besiktning

Flyttstädning är ett bekvämt och smidigt mervärde. För de allra flesta är detta den jobbigaste delen i en bostadsaffär. Vi ger dig möjlighet att slippa städa din bostad efter försäljningen om du väljer detta mervärde. På villor erbjuder vi besiktning, vilket utgör en snabbare och smidigare process efter köpeavtal då köparen redan vet väldigt mycket in fastigheten. Vi erbjuder även flyttsstädning till villasäljare om det önskas. Erbjuds på utvalda kontor, rådgör med din mäklare.

Homestyling

Att homestyla bostaden innebär att göra ditt hem attraktivt för så många köpare som möjligt. Vi jobbar tätt tillsammans med professionella stylister. Vi vet att presentationen av din bostad gör skillnad i försäljningsprocessen. Väljer du homestyling som ett mervärde så säkerställer stylisterna att alla rum är möblerade på optimalt sätt inför försäljning, och adderar inredningsdetaljer för att bilder och visning ska bli så bra som möjligt. Erbjuds på utvalda kontor, rådgör med din mäklare.