Marie Rosenqvist

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Marie Rosenqvist

Jag heter Marie Rosenqvist och jag är reg. fastighetsmäklare & franchisetagare och driver tillsammans med min kollega Jenny Ahlman Våningen & Villan i Hässleholm. Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Idag är jag bosatt i Hässleholm och verksam som fastighetsmäklare i Hässleholms kommun. Jag kommer ursprungligen från Sunne i Värmland men har bott i Skåne sedan 2006. Varje försäljning ser jag som en ny utmaning, och känslan när affären är i hamn och både säljare och köpare är nöjda, är svår att slå. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med mina kunder och för att lyckas med det krävs stort engagemang, lyhördhet, flexibilitet samt ett stabilt varumärke i ryggen.

Jag har under större delen av mitt yrkesverksamma liv arbetat med försäljning inom såväl ledande positioner som på fältet. De erfarenheter jag har samlat på mig genom åren inom såväl ledarskap, försäljning som finans, anser jag vara en styrka när det kommer till att hjälpa mina kunder till en trygg och lyckad bostadsaffär. Enligt mina kunder så kännetecknas jag av stort engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet vilket jag anser är avgörande för att nå mina kunders högt ställda förväntningar och på så vis uppnå kundnöjdhet. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar just din situation.

Välkomna till oss på Våningen & Villan i Hässleholm. Tillsammans skapar vi de bästa affärerna!

5/5

"Detta var andra gången vi anlitade Marie för försäljning utav vår bostad, det var ett självklart val! Hon är mån om sina kunder och har ett enormt driv, världsbäst helt enkelt. "

Vill du bli kontaktad av Marie?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer