Johan Dahlgren

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Johan Dahlgren

Driftig och fokuserad lagspelare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen. Delägare/Franchisetagare med två kontor. Ett i Malmö Västra Hamnen och ett i Höllviken i Vellinge kommun. Vill man ha en ständigt tillgänglig mäklare med passion för sitt yrke är Johan valet. Med rötterna på Näset hanterar han både våningarna i staden och fastigheterna i syd med bravur. Hungrig och målorienterad med nöjda kunder och rekommendationer som fokus. Vinnarskallen och tävlingsinsikten har han fått genom sin idrottskarriär inom fotboll.

Med detta i fokus samt hårt arbete och rekordpriser utsågs Johan till "Årets mäklare 2022", "Årets mäklare 2021", "Årets mäklare 2020", "Årets mäklare 2019", "Årets mäklare 2018", "Årets mäklare 2017", "Årets mest säljande mäklare 2016" samt ”Årets nykomling” under sitt första år som fastighetsmäklare.

4.9/5

"En mäklare i världsklass. Den enda mäklaren i Sverige som är värt att sälja eller köpa med. Tack Johan för all kännedom och framförallt för att du är en realist."

Vill du bli kontaktad av Johan?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer