Hanna-Louise Lundqvist

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare, Teamchef & Partner
Hanna-Louise Lundqvist

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Jag älskar sälj och att sälja - det har jag alltid gjort! När jag var barn sålde jag allt som gick. Från ballonger som tappat luft efter mina födelsedagskalas eller jaktkläder och skruv i min pappas jakt- och järnaffär.

Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv. Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som erfarenhet av att vara både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en affär, därför kan ni förvänta er detsamma av mig.

Jag är alltid tillgänglig för att kunna erbjuda dig den bästa servicen och jag arbetar på ett sätt som jag själv skulle velat uppleva som kund. Viktiga punkter för mig är att man är väl förberedd, påläst under visningar, återkopplar och erbjuder hjälp till visningsspekulanter för att de ska bli trygga med ett köp och att aldrig sälja för ett pris där säljaren inte är nöjd.

Med hjälp av Våningen & Villans unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vårt arvode ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. skymningsbilder, drönarfotografering, utökad marknadsföring, flyttstädning eller homestyling.

Mitt mål är att erbjuda en innovativ mäklartjänst som minimerar oron under processens gång för alla inblandade samt en förstklassig affär på alla möjliga vis. Jag brinner av att slå försäljningsrekord och att du som säljare eller köpare ska vara så pass nöjd att du kan rekommendera mig vidare till dina nära och kära.
Kontakta gärna mig vid frågor eller funderingar. Jag ser fram emot ditt samtal, vi ses!

Jag utbildade mig till mäklare via en uppdragsutbildning från min dåvarande arbetsgivare efter en lyckad tid på
Företaget. Utbildningen har samma innehåll som den standardiserade utbildningen men görs mer intensivt. Efter 5 år på en av Skånes största firmor blev det dags för omväxling med nytt företag i ryggen med andra verktyg och tillval för er som säljare. Dock med samma tävlingsinriktade mäklare, som ger er absolut bäst förutsättningar för att få bäst betalt och en riktigt bra försäljningsprocess.

Varmt välkommen att kontakta mig!

4.8/5

"Vi är jättenöjda med Hanna-Louise. Hon kändes genuint intresserad av att försöka uppnå våra mål med försäljningen. Hon var social och trevlig genom hela processen. Vi upplevde också henne som väldigt målmedveten med bra driv och effektivitet. Vi är så glada att vi tog beslutet att välja Hanna-Louise! "

Vill du bli kontaktad av Hanna-Louise?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer