Emil Sjöberg

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare
Emil Sjöberg

Hej! Vad roligt att du har hittat till min sida och vill veta mer om mig! Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2017 med ett driv att få dig som kund att känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen av din nuvarande eller framtida bostad.

Jag älskar fotboll och är en idrottsmänniska ut i fingerspetsarna, vilket passar utmärkt i mitt arbete och att alltid vilja prestera på topp. Frågar du mina tidigare kunder beskriver de mig som en positiv, lyhörd, serviceminded och lösningsorienterad fastighetsmäklare.

Min målsättning är att mina kunder alltid ska känna sig så nöjda att de vill rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta. Varmt välkommen att höra av dig till mig, så berättar jag mer om hur vi tillsammans kan göra din bostadsaffär till den bästa!

5.0/5

"Jag kan varmt rekommendera Emil som mäklare! Från första mötet till försäljning kändes vi oss trygga och fick kontinuerliga uppdateringar om processen. Emil är lyhörd, kompetent och tillgänglig vilket gör att vi gärna använder Emils tjänster igen. "

Vill du bli kontaktad av Emil?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer