Emelie Falkman

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare
Emelie Falkman

Med bakgrund och lång erfarenhet inom försäljning och service har jag sedan registrering 2017 förmedlat bostäder, med stor passion för mitt yrke. Jag är verksam i södra Skåne med fokusområden Ystad, Sjöbo och Skurup. Med kallt huvud och varmt hjärta vägleder jag med trygg hand mina kunder genom hela försäljningsprocessen på ett omsorgsfullt vis, genom att vara lyhörd till dina behov och strukturerad i mitt tillvägagångssätt. Med drivkraften att bara ha riktigt nöjda kunder. För mig är det optimala kvittot på detta när mina kunder väljer att återkomma eller rekommenderar mig vidare!

Glädjen i mitt jobb är att få vara delaktig i en lyckad affär, för både säljare och köpare. Att hjälpa till och vara delaktig i deras, förmodligen, livs största affär med stor respekt för respektive omständigheter/förutsättningar i sammanhanget. Det är viktigt för mig att vara påläst och tillgänglig, ha en tät återkoppling och ett bra samarbete med målbilden att hitta rätt köpare till ett tillfredställande pris.

Anlitar du mig får du en driven och engagerad mäklare med hög kvalitet och stor känsla för service och relationer. Varmt välkommen att ta kontakt för ett första samtal, oavsett om det är i ett förebyggande syfte eller skarpt läge. Låt oss tillsammans undersöka vad det kan landa i framöver!

Vill du bli kontaktad av Emelie?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer