Cristina Forsnor Hattenhauer

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare
Cristina Forsnor Hattenhauer

Hej, vad kul att du hittade hit!

Att sälja eller köpa en bostad är ofta en omvälvande process där känslor, drömmar och stora beslut ska landa i en trygg och lyckosam affär. När man står inför ett bostadsbyte är frågorna många. Var börjar man ens? Finns det färdiga mallar? Nja kanske inte, men börja med att kontakta mig så reder jag ut just din situation!

Min passion att förmedla bostäder sträcker sig långt tillbaka. Jag har i över 20 år hjälpt hundratals kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar, förmedlat allt ifrån ”koja till slott” och under flera år drivit egen verksamhet, både i Malmö och utomlands. Jag har varit med i bostadsmarknadens toppar och dalar och mött människor i livets alla skeenden.

Jag är bosatt i Skanör och utgår därför från vårt kontor i Höllviken. Mitt fokusområde är främst Malmö och Vellinge kommun men ofta styr affärer och kunder mig längre än så.

Enligt min man är jag en äkta husnörd och till det adderar jag gärna min kärlek till god mat, resor till när och fjärran samt en livslång passion till hästar och ridning.

Vill du bli kontaktad av Cristina?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer