Christine Ankarswärd

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Reg. fastighetsmäklare
Christine Ankarswärd

Jag brinner för samtalet med dig och att lyssna in dina behov och förväntningar oavsett om du är köpare eller säljare Jag är engagerad och arbetar strukturerat och målfokuserat med att nå det bästa resultatet i just din försäljning. Jag vill leda dig genom försäljningen med trygghet och kvalitet och en förståelse för de olika livssituationer du kan befinna dig i. Dessutom med stor lokalkännedom då jag är uppväxt och bor i Nyköping.

Idag har jag även förmånen att jobba med ett unikt upplägg då vi på Våningen & Villan erbjuder 5 mervärden, där bl a styling från professionella stylister från C/O Home kan ingå eller varför inte flyttstädning från vår samarbetspartner Care of Estates. Vi har tack vare våra mervärden möjlighet att skräddarsy just din bostadsaffär så att den blir den bästa på marknaden. Väkommen att höra av dig!

Mitt tidigare yrke som lärare har gett mig en stor förståelse för människan olikheter och olika behov. Det har även gett mig en grundtrygghet och ett lugn och en förmåga att kunna lösa många olika situationer som kan uppstå under en försäljning.

4.5/5

"Jag kan rekommendera Christine Ankarswärd som mäklare . Väldigt trevlig och proffesionellt bemötande."

Vill du bli kontaktad av Christine?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer