Anders Backman

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Fastighetsmäklare, Teamchef & Partner
Anders Backman

Kul att du kikar in här! Jag heter Anders och har varit fastighetsmäklare sedan 2013. Jag har erfarenhet av en bostadsmarknad med kraftigt stigande som sjunkande bostadspriser och blir gärna din partner för att göra din bostadsaffär till en resa som du känner dig trygg i. Jag är en tävlingsmänniska privat och i min yrkesroll och har tidigare brottats för klubbar både i Karlshamn, Osby och nu senaste Malmö Tigers WT. Att förlita sig på dig själv och alltid veta att jag avgör resultatet är något som passar mig.

När du kontaktar mig för försäljning av din bostad så kan du förvänta dig en rolig resa med stort engagemang, erfarenhet, och stöd från min sida för att din bostadsaffär ska bli både smidig, trygg och roligare än du förväntar dig. Jag drivs av nöjda kunder och en relation som varar. Varmt välkommen att höra av dig!

4.9/5

"Anders är otroligt professionell i sin yrkesroll. Därutöver otroligt trevlig, och kunnig vad gäller material, ombyggnationer, etc. Han har ett bra, korrekt och förtroendeingivande svar på vilken fråga som helst ang bostaden. Kan bara varmt rekommendera."

Vill du bli kontaktad av Anders?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer