Amanda Andersson

Fastighetsmäklare

Kontakta mig
Reg. fastighetsmäklare
Amanda Andersson

Jag har en ambition om att endast ha riktigt nöjda och återkommande kunder. Därför är jag beredd att göra det där lilla extra för att inte bara uppfylla, utan även överträffa, dina förväntningar. Med egen erfarenhet av att vara såväl säljare som köpare kan jag relatera till de känslor som kommer med en bostadsaffär och vikten av att ha en fastighetsmäklare som är lyhörd och inkluderande. Med vetskapen om att varje affär är unik ser jag till att skräddarsy din försäljning utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Jag har stor respekt för att en bostadsaffär ofta är en av de viktigaste affärerna man gör i livet och jag vägleder dig tryggt genom alla steg i processen.

Anlitar du mig får du en mäklare som är strukturerad, målmedveten och ödmjuk med ett enda fokus: att ge dig som kund en optimal upplevelse. Det är med ett helhjärtat engagemang som jag levererar bästa möjliga resultat och ingenting lämnas åt slumpen. Att återkoppla, vara påläst och tillgänglig är för mig en självklarhet.

Jag är utbildad fastighetsmäklare via Malmö universitet där jag även har en kandidatexamen inom Fastighetsvetenskap.

Oavsett om det är skarpt läge eller i förebyggande syfte så är jag gärna ditt bollplank – varmt välkommen att kontakta mig!

Vill du bli kontaktad av Amanda?

Kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa mer
Visa mer