KÖPA NYPRODUKTION.

Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

TILL SALU NYPRODUKTION

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMHEM

Croisette och Våningen & Villan är stora förmedlare av nyproduktion. Både nybyggda villor och bostadsrätter ryms under vårt tak. Vi samarbetar med både större och mindre byggherrar för att få en bredd i vårt utbud och kunna erbjuda dig som kund nyproducerade bostäder i alla prisklasser på tilltalande läge.

NYPRODUKTION MED HÖG KVALITET

Förmågan att förmedla och visualisera känslan av ett hem som ännu inte är byggt är inte enkel – men vi på Croisette och Våningen & Villan vet hur man gör det! För oss är återkoppling A och O. Våra uppdragsgivare ser tydlig vinst i att Våningen & Villan är en bred aktör som förmedlar och säljer nyproducerade bostäder i så stor omfattning. Att förmedla nyproduktion och nybyggnadsprojekt är ett långsiktigt åtagande och kvalitén mäts hela vägen, vilket givetvis gynnar både kund och uppdragsgivare.

VILL DU FLYTTA IN I EN NYPRODUCERAD BOSTAD?

Med vår hundraprocentiga dedikation och magiska fingertoppskänsla har Våningen & Villan Nybyggt i Malmö korats av branschen som Årets Mäklarkontor 2020 vid Guldhemmet-galan arrangerat av Hemnet. Vill du veta mer om vilka projekt vi har just nu så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig och stöttar dig hela vägen från start tills att du flyttar in i ditt nyproducerade hem.

HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA EN NYBYGGD BOSTAD?
  1. Intresseanmälan – Redan i ett tidigt skede kan du anmäla ditt intresse för projektet.
  2. Säljstart – Inför säljstart presenteras bostäderna mera detaljerat med priser, månadsavgifter och ritningar. Du ges också möjligheten att få svar på dina frågor gällande projektet från ansvariga mäklare.
  3. Bokningsavtal – Så snart du bestämt dig för en bostad skrivs ett bokningsavtal. I samband med detta erlägger du ofta en första handpenning som är en del av insatsen.
  4. Förhandsavtal och upplåtelseavtal – I nästa steg skrivs ett förhandsavtal, alternativ skrivs ett upplåtelseavtal direkt beroende hur långt man har kommit i processen med den ekonomiska planen för bostadsrättsföreningen. Förhandsavtal tecknas många gånger relativt långt innan inflyttning. I samband med detta inbetalas ofta även ett förskott som sedan avräknas din slutbetalning. Inför eller senast i samband med tillträde ersätts förhandsavtalet med ett upplåtelseavtal.
  5. Tillval av inredning – Bostaden säljs i ett grundutförande som beskrivs i säljmaterialet. Utöver basstandarden kan du ofta göra ett antal tillval för exempelvis ytskikt och köks- och badrumsinredning, mot en extra kostnad.
  6. Visning – Under produktionen kommer du få möjlighet att besöka arbetsplatsen för att se din kommande bostad ta form.
  7. Slutbesiktning – Några veckor innan inflyttning besiktigas bostaden av en opartisk besiktningsman.
  8. Tillträde och inflyttning – Vid tillträdet sker slutbetalningen och mot uppvisande av kvitto får du nycklarna till din bostad. Slutgiltigt besked om exakt inflyttningsdag meddelas senast tre månader i förväg.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.