Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Norrköping

Norrköping

Drottninggatan 4, 602 24 Norrköping
011–461 00 00
norrkoping@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Norrköping

Mäklarkontoret i Norrköping är vårt första kontor utanför Skånes gränser. Sedan starten 1998 har Våningen & Villan blivit en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö och sydvästra Skåne och nu är det alltså dags att ta framgångsreceptet till Östergötland och Norrköping.

På Norrköpingskontoret arbetar erfarna mäklare. De kan sin stad och har många lyckade försäljningar bakom sig. Du som vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan göra det med tryggheten från lokala professionella fastighetsmäklare.

Vår kontorschef heter Anna Götheus och vi är säkra på att både köpare och säljare kommer att vara i trygga händer hos Våningen & Villan.

 

Du väljer - vi säljer!

När du säljer bostad med oss får du alltid välja två mervärden som ska ingå i din bostadsaffär. Kanske väljer du flyttstädning och homesstyling, eller så väljer du att maximera räckvidden och satsar på Digital Deluxe och tidningsannonser.

Vårt unika koncept har gett oss många nöjda kunder, och vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vi vill att du som säljare ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Att vi gör säljprocessen enkel och bekymmersfri ser vi som en självklarhet. Tänk inte på bostadsaffären, den tar vi hand om.

 

Din lokala mäklare i Norrköping

Centrum, Norr, Nordantill, Pryssgården, Åby, Jursla, Himmelstalund, Haga, Lagerlund, Karlshov, Saltängen, Nordantill, Öster, Berga, Kneippen, Ektorp, Såpkullen, Söderstaden, Klingberg, Ljura, Oxelbergen, Vilbergen, Skarphagen, Klockaretorpet, Vrinnevi, Hageby, Åselstad, Smedby, Brånnestad, Rambodal, Styrstad, Ljunga, Lindö, Marby, Kättsätter och Öbonäs. Vi förmedlar bostäder, våningar och villor i hela Norrköping och Söderköping med omnejd.

 

Kostnadsfri värdering är en självklarhet

Kontakta våra fastighetsmäklare i Norrköping på 011–461 00 00 eller maila till norrkoping@vaningen.se Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

 

Läs mer om att sälja bostad här. Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Norrköping.

Våra fastighetsmäklare

Anna Göthéus
Kontorschef Norrköping
Reg. Fastighetsmäklare
0724-02 80 00
Kontakta mig via mail
Anna Göthéus
Roger Buske
Franchisetagare
Reg. Fastighetsmäklare
0704–80 72 81
Kontakta mig via mail
Roger Buske
Pernilla Helsing
Reg. Fastighetsmäklare
0723-22 99 31
Kontakta mig via mail
Pernilla Helsing
Henrik Karlsson
Henrik Karlsson
Fastighetskonsult
0738–01 14 54
Kontakta mig via mail

Vårt kundcenter

Patricia Contreras
Koordinator
0724 - 02 80 06
Kontakta mig via mail
Patricia Contreras

Följ oss på