Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Växjö

Båtsmanstorget 2, 352 30 Växjö
0470-571390 / vaxjo@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Växjö.

På Våningen & Villans kontor i Växjö arbetar engagerade och geografiskt kunniga fastighetsmäklare med rötterna på orten. Nöjda kunder står överst på vår lista. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik. 

Du väljer, vi säljer
Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. digital deluxe och homestyling. Vi förmedlar villor och bostadsrätter i hela Växjö!

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Växjö på 0470-57 13 90 eller maila till vaxjo@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Växjö. Vi får bostäder sålda!

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss