Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Trelleborg

Nygatan 9B, 231 43 Trelleborg
0410-35 30 00 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Trelleborg.

I Trelleborg har vi erfarna mäklare som gärna förmedlar både våningar och villor. De kan sin stad och dess omgivning. När du väljer att sälja, köpa eller värdera din bostad med oss kan du vara säker på att affären sköts professionellt och backas upp av resurser från över 100 medarbetares kompetens och nätverk.

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning, homestyling, kvällsbilder eller extra marknadsföring. Vi får bostäder sålda i hela Trelleborg samt i städer, byar och på landet i omnejden.  

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Trelleborg på 0410–35 30 00 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Trelleborg. Vi får bostäder sålda!

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss