Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Svedala

Storgatan 35, 233 31 Svedala
040-981177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Svedala.

I Svedala har vi etablerat oss via en fusion med anrika mäklarfirman Ekenstam. Förutom att vi säljer bostäder i hela Svedala kommun har vi även ett koncept med fokus på livet på landet där vi förmedlar gods och gårdar. Vi har även en bobutik i centrum på Storgatan 35.

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. Vi får bostäder sålda sedan 1998 i Bara och Svedala!

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Svedala på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Svedala.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss