Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Stockholm

Igeldammsgatan 14, 112 49 Stockholm
08-507 148 00 / stockholm@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Stockholm.

Våningen & Villans mäklarkontor på Kungsholmen öppnades våren 2017 och är vårt första kontor i Stockholm. Erfarna mäklare med marknadens vassaste affärsmodell i ryggen kommer att nå långt, och det är precis vår målsättning när vi nu har öppnat mäklarkontor nummer ett på Kungsholmen.

Våra mäklare agerar i hela Stockholm och Stor-Stockholm. När du köper, säljer eller värderar din bostad tillsammans med oss får du erfarna mäklare med en enorm kunskap till ditt förfogande. Din bostadsaffär ska kännas trygg och anpassad efter just dina förutsättningar. Tänk inte på bostadsaffären – den sköter vi!

Du väljer, vi säljer
Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning, homestyling, målgruppsanpassade annonser eller extra online marknadsföring.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Stockholm på 08-507 148 00 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Stockholm. Vi får bostäder sålda!

Just nu söker vi fastighetsmäklare och visningsvärdar.
Vårt Stockholmskontor söker fler duktiga fastighetsmäklare och visningsvärdar. Såväl praktikanter som nyexade mäklare och erfarna mäklare är välkomna. Är det just dig vi letar efter? Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

 

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss