Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Nyköping

Brunnsgatan 29, 611 32 Nyköping
0155-15 00 00 / nykoping@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Nyköping, Oxelösund & Trosa

Sedan starten 1998 har Våningen & Villan blivit en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Skåne. På vårt Nyköpingskontor arbetar ett professionellt team av erfarna mäklare som har många lyckade försäljningar och bostadsaffärer bakom sig. De kan Nyköping med dess omgivningar och ger allt för att leverera bästa tänkbara bostadsaffär till dig som väljer att anlita oss som mäklare. Du som köper, säljer eller vill värdera din bostad gör det med kunskapen och tryggheten från erfarna Nyköpingsmäklare.

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning, homestyling eller tidningsannonser. 

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Nyköping på 0155-15 00 00 eller maila till nykoping@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Nyköping, Oxelösund och Trosa. 

Nyköping söker fastighetsmäklare

Nyköping söker efter ambitiös fastighetsmäklare som vill lite mer. Välkommen med din ansökan till anna.gotheus@vaningen.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss