Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Malmö Huvudkontoret

Mariedalsvägen 45, 217 45 Malmö
040-981177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Malmö.

Våningen & Villan grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Skåne. Nöjda kunder är vår främsta prioritering och på våra kontor arbetar kompetenta och engagerade mäklare. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik. Vi förmedlar villor och bostadsrätter i hela Malmö!

Du väljer, vi säljer
Vårt koncept fokuserar på att skräddarsy din bostadsaffär enligt dina önskemål. Du får t.ex. välja två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. Allt för att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Malmö på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär. 

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Malmö. Vi får bostäder sålda!

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss