Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Lund

Klostergatan 2, 222 22 Lund
046-121177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Lund.

Mäklarfirman Våningen & Villan fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Skåne. Nöjda kunder står överst på vår lista, våra fina rekommendationer är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik.

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. 

Vi förmedlar bostäder i hela Lund samt i grannorterna Dalby, Södra Sandby, Genarp, Kävlinge, Hofterup, Furulund och Lomma.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Lund på 046-12 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Lund.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss