Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Malmö Hyllie

Allétorget 13, 215 34 Malmö
040-981177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda på Limhamn och i Hyllie.

På vårt Hylliekontor, finns områdesspecialiserade fastighetsmäklare med fokus på bostäder på Limhamn-Hyllie med närliggande områden. Nöjda kunder står överst på vår lista och våra fina rekommendationer är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik. 

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. 

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare på Limhamn Hyllie på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare på Limhamn och i Hyllie.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss