Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Näset – Vellinge

Falsterbovägen 91A, 236 51 Höllviken
040-981177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Vellinge & på Näset.

Våningen & Villan grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Skåne. Nöjda kunder står överst på vår lista och våra fina rekommendationer är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik. Hela Vellinge kommun är vår arbetsplats, många av mäklarna bor dessutom på Näset själva vilket ger en unik inblick och kunskap. 

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. 

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling Vellinge - Näset.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss