Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Helsingborg

Södra Storgatan 8, 252 23 Helsingborg
042-4509500 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Helsingborg.

Mäklarkontoret i Helsingborg är resultatet av en sammanslagning av två framgångsrika varumärken. Våningen & Villan förvärvade i februari 2017 Helsingborgs mest omtyckta fastighetsmäklare, helsingHouse. Numera bedrivs verksamheten under Våningen & Villans flagg och förenar det bästa från två lokala specialister. Om du vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan du tryggt låta Våningen & Villan göra jobbet. 

Du väljer, vi säljer
Våningen & Villan är en av Skånes och Öresunds marknadsledande mäklare. Vi tror att det bland annat beror på de mervärden vi inkluderar i varje bostadsaffär. Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. 

Vi förmedlar villor och bostadsrätter i hela Helsingborg. Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling - Vi får bostäder sålda! 

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Helsingborg på 042-450 95 00 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Läs pressreleasen om förvärvet av helsingHouse här.

Helsingborg söker fastighetsmäklare.
Helsingborg söker efter ambitiös fastighetsmäklare som vill lite mer. Välkommen med din ansökan till morgan.alerstam@vaningen.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss