Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Malmö Dockan

Isbergs gata 8C, 211 19 Malmö
040-981177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda på Dockan & Västra Hamnen

Nöjda kunder är Våningen & Villans främsta prioritering, på vårt kontor i Dockan & Västra Hamnen finns därför områdesspecialiserade fastighetsmäklare. De fokuserar på bostäder längs kusten nära hav och sjö. 

Du väljer, vi säljer
Vårt unika koncept fokuserar på att skräddarsy din bostadsaffär, allt för att du ska få bästa möjliga pris och en bekymmersfri säljprocess. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om!

På Dockan säljer vi flest våningar sedan flera år tillbaka, andra fokusområden är Västra Hamnen, Limhamn, Limhamns Sjöstad och Limhamn Ön.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Malmö på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling på Dockan. Vi får bostäder sålda!

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss