Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Malmö City

Studentgatan 2, 211 38 Malmö
040-981177 / info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Malmö City.

På Våningen & Villans Citykontor finns områdesspecialiserade fastighetsmäklare med fokus på bostäder i centrala Malmö. Det är även här våra specialiserade mäklare för Nyproduktion sitter. Nöjda kunder står överst på vår lista och våra fina rekommendationer är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik.

Du väljer, vi säljer
Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning och homestyling. Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om!

Kostnadsfri värdering är en självklarhet
Kontakta våra fastighetsmäklare i Malmö City på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling i Malmö City.

Vi jobbar här.

Tveka inte att kontakta oss