Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Pressrum.

Håll dig uppdaterad om vad som händer hos Våningen & Villan.
Tillbaka

SMART:AST PÅ SORGENFRI?

2019-04-15

Efter flera lyckade nyproduktionsprojekt på Sorgenfri i Malmö, bland annat med succéprojektet Brf Industrial Corner i fronten har Våningen & Villan nöjet att meddela att ett nytt samarbetsavtal etablerats med Sundprojekt avseende deras fill-in-projekt SMART i korsningen av Båstadsgatan och Spånehusvägen.

Jenny Hylén som är ansvarig för nyproduktionsavdelningen hos Våningen & Villan berättar att på den anrika Malmötomten kommer 34 nya minivåningar med fokus på smarta planlösningar att uppföras. Ett unikt microläge med närhet både till S:t Knut, Möllan och etablerade bostadskvarter som vunnit förtroende hos Malmö-intressenterna.

I entréplan kommer bland annat egen cykelverkstad att inrymmas och allt ifrån studios till en kronjuvel högst upp med eget terrassliv.

-Det är fantastiskt att se hur Malmö tydligt transformeras från industristad till storstad och med ett projekt som detta är det extra roligt att skriva bostadshistoria avslutar Jenny Hylén.

Fler nyheter

FÖRST UT SOM BOENDE I VARVSSTADEN?

2019-04-10

Nu släpps Kv Varvskajen - Malmös häftigaste cityläge precis vid kajens kant! I de 128 nya bostäderna ska dåtid möta framtid när moderna bekvämligheter blandas med industridetaljer från förr. Vad sägs om etagevåningar med upp till 3,5 meters takhöjd, kajkantade lägenheter i huset med 11 våningar som spejar mot både land och hav? Eller kanske en ytsmart citystudio faller dig i smaken? ”Med snart 30 års förflutet i mäklarbranschen klappade mäklarhjärtat något alldeles extra för Varvsstaden när vi först fick förfrågan från Peab Bostad. Från industristad till industriinspirerade bostadskvarter och läget mellan Västra Hamnen, Dockan och City är synnerligen något extra. Takhöjd att tala om, balkonger som lutar ut mot himmel och kanal där solen speglar sig stilla i den inre hamnbassängen. Häftigt är också variationen och spridningen av storlekar, hur man ”varvat” större våningar med smarta studios och hur hustaken kröns av skräddarsydda penthouses. Lyhördheten från projektledare och arkitekt har tydligt satt sina spår för pionjärprojektet i området och det unika microläget ger många fina fördelar. Man känner sig stolt som inbiten Malmöbo när de gamla Kockumskvarteren nu klokt transformeras med inspiration från Docklands. Kvar finns historien men nu byggs en helt ny boendehistoria i ett projekt vi verkligen är stolta att bära fanan för och förmedla. - Johan Linde, VD Våningen & Villan. VILL DU VETA MER? Missa inte chansen till detta drömboende! Torsdagen den 25:e April klockan 17.30 öppnar vi upp portarna i Varvsstaden och håller bostadsvernissage och säljpremiär för Kvarteret Varvskajen. Här presenteras alla bostäderna och du får möjlighet att träffa Peab Bostad, arkitekt, bank med flera. Läs mer om det nya bostadsområdet och anmäl ditt intresse på peabbostad.se/varvskajen Ansvarig mäklare: Maria Dahl Våningen & Villan0708-17 58 96 maria.dahl@vaningen.se

Läs mer

Våningen & Villan - Mästargasell 2019!

2019-03-15

Våningen & Villan har blivit utsett till Gasellföretag tre gånger och har nu därmed fått utmärkelsen som Mästargasell. Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som hör till denna exklusiva krets som får kalla sig för Mästargaseller. Ett Gasellföretag har: 1. En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen. 2. Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen. 3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden. 4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren. 5. Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren. 6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner. 7. Sunda finanser. Våningen & Villan grundades 1998 och har sedan dess fått tiotusentals bostäder sålda. Med över 100 medarbetare på kontor spridda över stora delar av landet kan vi hjälpa dig med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsaffären. Vi är mäklaren vi själva vill ha. För vi bryr oss om helheten. Målsättningen är att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vårt koncept du väljer, vi säljer är en skräddarsydd mäklartjänst där vi anpassar bostadsaffären efter dina behov och önskemål. Två mervärden ingår alltid. Välkommen till oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär! - "Att vinna utmärkelsen som Årets Mästergasell ser vi som ännu ett bevis på att vi arbetar i linje med vad marknaden önskar se hos sin fastighetsmäklarpartner. Genom den breda och skräddarsydda mäklarmodell som Våningen & Villan erbjuder har vi möjligheten att individanpassa våra affärsrelationer. Ingen affär är den andra lik men ända behöver det finna ett helikopterseende för att säkerställa kvalité och högt engagemang. Att våra kunder ger oss högt NKI ser vi idag som ett bevis på att vi jobbar i rätt riktning och i linje med framtiden och behoven." Johan Linde, VD Våningen & Villan.

Läs mer
Nyhetsarkiv