Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Jobba hos oss.

Vi söker alltid efter ambitiösa fastighetsmäklare som vill lite mer.
Tillbaka

Våningen & Villan grundades 1998 och har idag kontor spridda över stora delar av landet. Fastighetsmäklarbranschen är i ständig förändring men vi på Våningen & Villan har alltid varit måna om att jobba modernt men fortfarande med kundens förtroende i centrum. Genom åren har vi lyft karriären och förtjänstmöjligheten för många mäklare vilket också har gjort att vi har vuxit oss starka nationellt. Mycket på grund av vår unika affärsmodell och de bästa verktygen som finns på marknaden. 

Ett starkt varumärke är en otroligt viktig grundsten för att lyckas i yrket och vi ser till att våra medarbetare har en stimulerande arbetsplats med möjlighet för utveckling även internt. Vi är måna om att förse varje medarbetare med affärsmöjligheter, intern utbildning och möjligheten till utveckling, bland annat genom vårt Partner-program. Det är också en grundsten i vår affärsmässighet att vi inte sätter geografiska gränser för dig, du ska jobba med ditt nätverk och dina kunder, var de än befinner sig.

Vi söker alltid efter ambitiösa fastighetsmäklare som vill lite mer. Men vi är kräsna. Liksom våra kunder, vill vi bara jobba med de allra bästa mäklarna och den bästa personalen! Är du en av dem? Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Traineeprogram.

Våningen & Villan har utvecklat ett traineeprogram för dig som studerar till fastighetsmäklare. Inför varje termin finns det möjlighet för dig som student att ansöka till dessa attraktiva framtidsplatser. I vårt traineeprogram integreras den obligatoriska 10-veckorspraktiken med att få följa processerna inom företaget för att ge dig djupare kunskap om yrket och stå väl rustad inför din kommande fastighetsmäklarkarriär. Som trainee får du en viss ekonomisk ersättning varje månad, interna utbildningar inom företaget, dedikerade mentorer samt inblick i olika mäklarnas processer. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som utbildar dig till fastighetsmäklare. För dig som trainee finns det stora möjligheter till framtida anställning. Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se.