Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Jobba hos oss.

Vi söker alltid efter ambitiösa fastighetsmäklare som vill lite mer.
Tillbaka

Våningen & Villan grundades 1998 och har idag kontor spridda över stora delar av landet. Fastighetsmäklarbranschen är i ständig förändring men vi på Våningen & Villan har alltid varit måna om att jobba modernt men fortfarande med kundens förtroende i centrum. Genom åren har vi lyft karriären och förtjänstmöjligheten för många mäklare vilket också har gjort att vi har vuxit oss starka nationellt. Mycket på grund av vår unika affärsmodell och de bästa verktygen som finns på marknaden. 

Ett starkt varumärke är en otroligt viktig grundsten för att lyckas i yrket och vi ser till att våra medarbetare har en stimulerande arbetsplats med möjlighet för utveckling även internt. Vi är måna om att förse varje medarbetare med affärsmöjligheter, intern utbildning och möjligheten till utveckling, bland annat genom vårt Partner-program. Det är också en grundsten i vår affärsmässighet att vi inte sätter geografiska gränser för dig, du ska jobba med ditt nätverk och dina kunder, var de än befinner sig.

Vi söker alltid efter ambitiösa fastighetsmäklare som vill lite mer. Men vi är kräsna. Liksom våra kunder, vill vi bara jobba med de allra bästa mäklarna och den bästa personalen! Är du en av dem? Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Marknadschef med kreatörskänsla.

Nu söker vi en marknadschef till Våningen & Villan Sverige, ett av de marknadsledande mäklarföretagen med huvudnavet på den skånska bostadsarenan men med en etablering på flera orter inklusive Stockholm. Genom en klassisk välkänd varumärkesprofil är vi trefaldiga gasellvinnare och är numera även ett företag som är stolt bärare av titeln Årets Mästersgasell 2018.

Huvudsakliga uppgifter:
Som marknadschef ansvarar du för bolagets marknadsföring och marknadsaktiviteter.
Du upprättar marknadsplaner som genererar leads till fastighetsmäklarna och ansvarar för att planer och aktiviteter genomförs. Planerar, producera och ta fram sälj- och marknadsföringsmaterial tillsammans med resten av marknadsavdelningen. Personalansvar för marknadsavdelningen och fördelning av produktionen.

Du ansvarar för upprätthållandet och utvecklingen av vårt varumärke i marknadsföringen samt att du har en branschkännedom för konkurrensanalys.


Önskade kvalifikationer:
Adekvat utbildning och erfarenhet inom marknadsföring.
Erfarenhet av ledarskap.
Mycket goda kunskaper i Photoshop, Indesign och andra verktyg.
Du är insatt i både print- och digital media.
Du är van vid förhandling med leverantörer.
Meriterande är erfarenhet från bostadsbranschen.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker är serviceinriktad och driven och med naturlig fallenhet för s.k. split vision. Du trivs i en miljö där det händer mycket, har en god kommunikativ förmåga samt gillar att ha många processer igång. Vidare är det viktigt att du är självgående och har hög kapacitet då tempot är högt samt att du är ansvarstagande och strukturerad.

För att lyckas i rollen som marknadsansvarig tror vi att du är en van ”projektledare” som vågar tänka utanför boxen och som gillar att ta ansvar från idé till handling.

Du är en strateg men samtidigt en ”doer” som säkrar att genomförandet blir optimalt. Du är en positiv och peppande teamspelare med prestigelös hållning i arbetet.

Ansök genom att skicka in CV & personligt brev till karriar@vaningen.se urval sker löpande. Vänligen inkom med löneanspråk tillsammans med din ansökan.

Traineeprogram.

Våningen & Villan har utvecklat ett traineeprogram för dig som studerar till fastighetsmäklare. Inför varje termin finns det möjlighet för dig som student att ansöka till dessa attraktiva framtidsplatser. I vårt traineeprogram integreras den obligatoriska 10-veckorspraktiken med att få följa processerna inom företaget för att ge dig djupare kunskap om yrket och stå väl rustad inför din kommande fastighetsmäklarkarriär. Som trainee får du en viss ekonomisk ersättning varje månad, interna utbildningar inom företaget, dedikerade mentorer samt inblick i olika mäklarnas processer. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som utbildar dig till fastighetsmäklare. För dig som trainee finns det stora möjligheter till framtida anställning. Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se.