Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Jobba hos oss.

Vi söker alltid efter ambitiösa fastighetsmäklare som vill lite mer.
Tillbaka

Våningen & Villan grundades 1998 och har idag kontor spridda över stora delar av landet. Fastighetsmäklarbranschen är i ständig förändring men vi på Våningen & Villan har alltid varit måna om att jobba modernt men fortfarande med kundens förtroende i centrum. Genom åren har vi lyft karriären och förtjänstmöjligheten för många mäklare vilket också har gjort att vi har vuxit oss starka nationellt. Mycket på grund av vår unika affärsmodell och de bästa verktygen som finns på marknaden. 

Ett starkt varumärke är en otroligt viktig grundsten för att lyckas i yrket och vi ser till att våra medarbetare har en stimulerande arbetsplats med möjlighet för utveckling även internt. Vi är måna om att förse varje medarbetare med affärsmöjligheter, intern utbildning och möjligheten till utveckling, bland annat genom vårt Partner-program. Det är också en grundsten i vår affärsmässighet att vi inte sätter geografiska gränser för dig, du ska jobba med ditt nätverk och dina kunder, var de än befinner sig.

Vi söker alltid efter ambitiösa fastighetsmäklare som vill lite mer. Men vi är kräsna. Liksom våra kunder, vill vi bara jobba med de allra bästa mäklarna och den bästa personalen! Är du en av dem? Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Event & Marknadskoordinator.

Våningen & Villan befinner sig i en spännande expansionsfas och vi söker efter en ny kollega till marknadsavdelningen till vårt huvudkontor i Malmö. Med tre Gasellutmärkelser kommer du hos Våningen & Villan bli del av en gemenskap där vi anser att förändring leder till förbättring, och där alla är en viktig del för att skapa nöjda kunder.

Arbetsuppgifter
På denna funktion på Våningen & Villan kommer du arbeta tätt tillsammans med så väl mäklarna som marknadsavdelningen men även löpande ha kontakt med såväl uppdragsgivare för nyproduktion och externa leverantörer. Du kommer ha en bred roll där du självständigt hanterar bland annat följande uppgifter:

·        Event – alltifrån planering, struktur, budget och genomförande.

·        Kundvård – dialog och återkoppling med våra kunder på olika vis.

·        Marknadsuppgifter – diverse marknadsuppgifter som en del av marknadsteamet.

Vidare kommer du tillsammans med kollegor kontinuerligt arbeta med att uppdatera, förbättra och effektivisera rutiner och processer för att utveckla arbetsuppgifterna men även verksamheten i stort.

Önskade kvalifikationer
Du som söker har relevant erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter, exempelvis jobbat som eventkoordinator och/eller marknadskoordinator eller liknande.

Då många arbetsmoment hanteras digitalt ser vi gärna att god IT-vana och att du har goda kunskaper i Office-paketet och gärna Indesign.

Personliga egenskaper
Vi sätter stort värde till dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker är:

  • Självständig i ditt arbete och på egenhand utför och färdigställer tilldelade arbetsuppgifter innan utsatt deadline.

  • Kreativ för att nå marknaden på ständigt nya sätt.

  • Strukturerad i ditt arbetssätt och utför ditt arbete effektivt och noggrant.

  • Lösningsorienterad för att kunna hantera hastigt uppkomna situationer.

  • Inte rädd för att ta egna initiativ och komma med förslag på förbättringar av rutiner och processer.

  • Flexibel och kan anpassa dig utifrån nya förutsättningar och hantera flera arbetsmoment samtidigt.

  • Positiv och förstår värdet av att själv vara delaktig i att skapa en god atmosfär på arbetsplatsen och ut mot kunderna.

Om företaget
Våningen & Villan grundades 1998 och vi har idag 15 kontor runt om i landet med över 120 anställda. Fastighetsmäklarbranschen är i ständig förändring och Våningen & Villan har alltid varit måna om att jobba modernt men fortfarande med kundens förtroende i centrum. Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa, vilket får våra kunder att återkomma gång på gång. Med hjälp av vår affärsmodell skräddarsyr vi din kommande bostadsaffär efter dina behov och önskemål.

Välkommen att skicka in ditt CV, personliga brev och löneanspråk till ammar@vaningen.se. Ansökningarna behandlas löpande, sista ansökningsdag är 2020-01-31.

Traineeprogram.

Våningen & Villan har utvecklat ett traineeprogram för dig som studerar till fastighetsmäklare. Inför varje termin finns det möjlighet för dig som student att ansöka till dessa attraktiva framtidsplatser. I vårt traineeprogram integreras den obligatoriska 10-veckorspraktiken med att få följa processerna inom företaget för att ge dig djupare kunskap om yrket och stå väl rustad inför din kommande fastighetsmäklarkarriär. Som trainee får du en viss ekonomisk ersättning varje månad, interna utbildningar inom företaget, dedikerade mentorer samt inblick i olika mäklarnas processer. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som utbildar dig till fastighetsmäklare. För dig som trainee finns det stora möjligheter till framtida anställning. Välkommen med din ansökan till karriar@vaningen.se.