• Nivå

  • Nivå

Ta din bostadsaffär till en annan NIVÅ

 

Vi på Våningen & Villan strävar alltid efter att ta din bostadsaffär till en annan NIVÅ, oavsett vilken bostadstyp du äger. Vi vet att det inte finns några genvägar, vi vet också att kundnöjdhet och bästa slutresultat aldrig är en slump. När du säljer din exklusiva bostad med oss blir du inte besviken.

Unika och exklusiva bostäder

Många av de exklusiva bostäder vi förmedlar säljs direkt till våra VIP-kunder, både nationellt och internationellt, inom det affärskoncept som vi döpt till just NIVÅ. Med goda affärsrelationer inom Private Banking och advokatvärlden ger Våningen & Villan dig som uppdragsgivare ytterligare fantastiska fördelar! NIVÅ är en skräddarsydd mäklartjänst för exklusiva bostäder som höjer sig över mängden och kräver lite mer. Vår NIVÅ-tjänst handlar om unika och exklusiva drömboenden där priset inte spelar någon roll. När vi anser att vi kan öronmärka ditt hem för NIVÅ så uppgraderar vi tillsammans din bostadsaffär, vilket gynnar dig som säljare!

NIVÅ – för dig med exklusivt boende

Har du ett unikt eller exklusivt boende och går i säljtankar? Inga problem, kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt eller klicka här och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Nivåobjekt till salu

Sålda Nivåobjekt