• Lantliv

  • Lantliv

Vi kan gårdar

Våningen & Villan Lantliv startade genom en sammanslagning med den välrenommerade och väletablerade gårdsfirman af Ekenstam. Med gedigen kunskap förmedlar vi hus, gårdar, bostäder på landet och jordbruk i de vackra landskapen.

Sälj din gård med Våningen & Villan Lantliv

Vi på Våningen & Villan Lantliv har stor erfarenhet av allt från lantegendomar och stödrätter till storlekar på stall, ridhus och markareal. Vi har dessutom en stor inblick i byggteknik för äldre hus och gårdar. Våra mäklare på Lantliv besitter bred kunskap kring småorterna med mycket gårdar. Vi rekryterar in spekulanter från storstadsregionerna till din försäljning för att du som säljare ska få bästa möjliga slutpris du väljer att säja din gård med oss.

Låt oss sälja din gård tryggt och säkert

Att sälja sin bostad är för många den största affären man gör i livet. Då är det viktigt att du anlitar en kunnig mäklare som du känner dig trygg och säker med genom hela bostadsaffären. Oavsett vilket kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande. När du ska sälja din gård krävs det en mäklare med erfarenhet och mycket kompetens och det får du garanterat när du anlitar våra mäklare på Våningen & Villan Lantliv.

Vill du veta mer om vårt Lantlivskoncept? Varmt välkommen att kontakta oss på 010-207 10 12.

 

Lantlivsobjekt till salu

Sålda Lantlivsobjekt