Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Vi kan gårdar.

Inom segmentet Lantliv förmedlar vi allt från fritidshus till större lantegendomar med hjälp av en skräddarsydd försäljningsmodell och erfarna mäklare med hög spetskompetens.

Våningen & Villan Lantliv startade i slutet av 2015 med en sammanslagning med det välrenommerade och väletablerade Ekenstam i Svedala. Med gedigen kunskap förmedlar vi hus, gårdar, bostäder ”på landet” och jordbruk utmed de vackra skånska landskapen. Vi har stor erfarenhet av allt från lanthandel till sockerkvoter, EU-bidrag till storlekar på hästboxar, logar och hagar. Dessutom har vi självklart stor kännedom om byggtekniken på äldre hus och gårdar. Likaså har vi bred kunskap kring de skånska småorterna där vi till din försäljning också rekryterar in spekulanter från storstadsregionerna för att optimera slutpris och intresse när du väljer oss som din försäljningspartner.

 

Lantlivsobjekt till salu.