Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Vi kan gårdar.

Våningen & Villan Lantliv startade i slutet av 2015 genom en sammanslagning av det välrenommerade och väletablerade Ekenstam i Svedala. Med gedigen kunskap förmedlar vi hus, gårdar, bostäder ”på landet” och jordbruk utmed de vackra skånska landskapen.


Vi har stor erfarenhet av allt från lantegendomar och stödrätter till storlekar på stall, ridhus och markareal. Dessutom har vi självklart stor kännedom om byggtekniken på äldre hus och gårdar.

Likaså har vi bred kunskap kring de skånska småorterna där vi till
din försäljning också rekryterar in spekulanter från storstadsregionerna för att optimera slutpris och intresse
när du väljer oss som din försäljningspartner.


Att sälja sin bostad är för många den största affären man gör i livet. Då är det tryggt med en kunnig mäklare som lotsar dig rätt genom hela bostadsaffären. Oavsett vilket av våra kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande. När man säljer en gård krävs erfarenhet och mycket kompetens, det har de mäklarna som är dedikerade vårt Lantlivskoncept.

Lantlivsobjekt till salu.