Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

När det är dags att byta bostad.

Är du osäker på om du är klar för att byta våning eller villa? Med vårt KLAR-paket kan du leta bostad i lugn och ro. När du har hittat ditt nya drömboende är det bara att trycka på startknappen för att sätta igång försäljningen av din nuvarande bostad. Med KLAR står du och din bostad beredda att sälja.

I början av säljprocessen förbereder vi din bostad för den kommande försäljningen genom att skriva uppdragsavtal, inhämta och sammanställa all relevant information, samt planera inför den kommande fotograferingen och försäljningen. Även om du inte har funnit din nya bostad ännu så kan vi göra din befintliga bostad just KLAR. När det väl är dags är det bara för oss att trycka på knappen för en snabb säljstart. Kontakta oss idag.

KLAR-objekt till salu.