• Våra koncept

    Nivå, Lantliv, Klar & Kommersiellt
  • Våra koncept

    Nivå, Lantliv, Klar & Kommersiellt

Många kan sälja en bostad men ibland krävs spetskompetens för att kunna genomföra en riktigt bra bostadsaffär. Därför har vi utvecklat de efterfrågade koncepten Lantliv och Nivå.

Inom Lantliv förmedlar vi allt ifrån fritidshus till större lantegendomar. De mäklare som jobbar med Lantliv besitter över 40 års erfarenhet. Därför kan du känna dig trygg och omhändertagen i hela försäljningsprocessen.

Många kan förmedla en bostad, men för att förmedla ett hem som höjer sig över mängden krävs något extra. Ett stort kundnätverk, specialiserade mäklare och erfarenhet. På Våningen & Villan har vi allt det här, och mer därtill. Mäklarna som arbetar med konceptet Nivå är områdesspecialiserade, erfarna och ambitiösa. Tillsammans med dig som uppdragsgivare skräddarsyr vi bostadsaffären så att den uppfyller dina och din bostads unika krav. Vi ser till att en av livets viktigaste affärer också blir den bästa.

Vår tjänst KLAR är applicerbar på alla våra koncept och givetvis även vår traditionella mäklartjänst. Här förbereder vi din försäljning så att du blir redo för affären. När du väl har hittat din nya bostad är det bara att trycka på knappen för en snabb säljstart. KLAR är en mycket uppskattad tjänst som sparar tid och ger dig som säljare ett stort försprång på bostadsmarknaden.