Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här

Nivå, Lantliv och Redo.

Spetskompetens för en riktigt bra bostadsaffär
Tillbaka

Många kan sälja en bostad men ibland krävs spetskompetens för att kunna genomföra en riktigt bra bostadsaffär. Därför har vi utvecklat de efterfrågade koncepten Lantliv och Nivå. 

Inom Lantliv förmedlar vi allt ifrån fritidshus till större lantegendomar. De mäklare som jobbar med Lantliv besitter över 40 års erfarenhet. Därför kan du känna dig trygg och omhändertagen i hela försäljningsprocessen.

Många kan förmedla en bostad, men för att förmedla ett hem som höjer sig över mängden krävs något extra. Ett stort kundnätverk, specialiserade mäklare och erfarenhet. På Våningen & Villan har vi allt det här, och mer därtill. Mäklarna som arbetar med konceptet Nivå är områdesspecialiserade, erfarna och ambitiösa. Tillsammans med dig som uppdragsgivare skräddarsyr vi bostadsaffären så att den uppfyller dina och din bostads unika krav. Vi ser till att en av livets viktigaste affärer också blir den bästa.

Vår tjänst Redo är applicerbar på alla våra koncept och givetvis även vår traditionella mäklartjänst. Här förbereder vi din försäljning så att du blir redo för affären. När du väl har hittat din nya bostad är det bara att trycka på knappen för en snabb säljstart. Redo är en mycket uppskattad tjänst som sparar tid och ger dig som säljare ett stort försprång på bostadsmarknaden.