Nybyggt & flexibelt.

Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

HYRESBOSTÄDER

Vi förmedlar Sveriges
snyggaste hyresrätter

Att byta bostad är en stor händelse i livet och vårt mål på Våningen & Villan är att den ska vara så bekymmersfri som möjligt. Du kanske precis har sålt din villa eller bostadsrätt? Då kan det vara smidigt att flytta direkt in i en hyresrätt. Vi hjälper dig att hitta rätt när du ska hyra bostad.

 

 

Varför hyra bostad med Våningen & Villan?

Den stora fördelen med att hyra bostad är smidigheten. Du betalar en fast månadskostnad för boendet och får underhåll, reparationer och service på köpet. Om någonting skulle krångla så är det hyresvärdens ansvar att reparera det. Lika smidigt är det när det gäller utomhusmiljön då hyresvärden ser till att allt ser snyggt och prydligt ut – rabatterna är rensade, blommorna vattnas och att gräsmattan är grön och fin.

 

Fördelar att bo i hyresrätt

Smidigt
Du som hyresgäst får alltid service och underhåll på köpet, så länge du inte varit vårdslös. Utemiljö och rabatter sköts av hyresvärden.

 

Trygg och stabilt ekonomiskt
Du som hyresgäst slipper oroa dig för att räntorna på bolånet ska gå upp, då hyresnivåerna alltid är stabila.

 

Enkelt att flytta in och ut
Du behöver ingen kontantinsats samtidigt som att du inte heller behöver anpassa dig till marknadsläget när du vill flytta. Du behöver inte heller hitta en ny hyresgäst som flyttar in för att du flyttar ut.

Vill du veta mer
om våra hyresbostäder?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.