VI FÅR BOSTÄDER SÅLDA.

Tänk inte på bostadsaffären.
Den tar vi hand om.

Sälja bostad med Croisette och Våningen & Villan

Vi på Croisette och Våningen & Villan är kända för att ha riktigt skickliga mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet. Våra mäklare är alltid måna om dig som kund och sätter dig alltid i fokus. Vi skräddarsyr försäljningen efter dina önskemål så att du som kund får det du önskar, samtidigt ser vi alltid till att du får högsta möjliga slutpris när du säljer med oss och våra mäklare.

Är det dags att sälja din bostad?

Oavsett om du ska sälja lägenhet, hus eller gård så är vi det självklara valet. Våra mäklare är experter på sina områden och kommer självklart att göra allt för att du ska få den bästa upplevelsen av affären. Att sälja din bostad är en av de största affärerna du gör i livet och därför är det viktigt att du känner dig trygg och säker med mäklaren som ska leda dig genom hela processen. Du som ska sälja bostadsrätt eller lägenhet har andra önskemål än dig som ska sälja villa eller gård, därför ser vi till att din mäklare är expert på din typ av bostadsaffär.

Sälj din bostad med oss

Varmt välkommen att kontakta oss för att sälja din bostad, oavsett om det är lägenhet, villa eller gård. Våra mäklare skräddarsyr alltid tjänsten efter dina önskemål för att du ska få det bästa utav försäljningen. Vill du boka ett förutsättningslöst möte med en av våra mäklare eller få en kostnadsfri värdering? Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig!

 

Våra mervärden

Digital deluxe

Alla våra bostäder presenteras på Hemnet, Booli och givetvis här på vår webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt. Vi uppgraderar din bostad helt enkelt så att den syns extra mycket på t.ex. Mäklartipset på Hemnet.

Tidningsannons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagspress. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras.

Flyttstädning eller besiktning

På bostadsrätter erbjuder vi flyttstädning, ett bekvämt och smidigt mervärde. För de allra flesta är detta den jobbigaste delen i en bostadsaffär. Vi ger dig möjlighet att slippa städa din bostad efter försäljningen om du väljer detta mervärde. På villor erbjuder vi besiktning, ett mervärde där din bostad besiktigas innan försäljning. Vinsterna med det kan vara många, bland annat en snabbare och smidigare process efter köpeavtal då köparen redan vet väldigt mycket om fastigheten. Vill du som villasäljare ha flyttstädning via oss så löser vi givetvis även det.

Kvällsbilder eller flygfoto

Många bostäder är vackrast på kvällen. Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får fler potentiella köpare även uppleva hur inbjudande din bostad är på kvällen. Kanske är din bostad extra spektakulär från ovan? Välj då att använda dig av flygfoto.

Homestyling

Att presentera bostaden på bästa sätt är ytterst viktigt för att få så många spekulanter som möjligt till visning. Hos oss kan du få en komplett homestyling som ett mervärde om du önskar. Då säkerställer vi att varje rum är möblerat på ett bra sätt med bland annat läckra inredningsdetaljer.

VILL DU VETA MER OM HUR VI FÅR DIN BOSTAD SÅLD?

Oavsett om du sitter i en bostadsrätt, villa eller gård så kommer vi gärna hem till dig och värderar din bostad kostnadsfritt. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ÄR DU KLAR?

Är du osäker på om du är redo att byta våning eller villa? Med vårt Klar-paket kan du leta bostad i lugn och ro. När du har hittat ditt nya drömboende är det bara att trycka på startknappen för att sätta igång försäljningen av din nuvarande bostad.