Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Ett av de bästa 1-planshusen vi någonsin skådat! Lugnt och grönt inbäddat på fin strandnära tomt och med alla kvadraten på rätt ställe bereds ett ytsmart boende med bästa fräschör, garage och utelounge i soligt läge. Addera till eldstad och öppen samt social sällskapsdel!

Interiör

På mysiga Järabacksvägen 25, alldeles nära en vacker sandstrand, erbjuder vi detta synnerligen stilrena och lättskötta 1-planshus! Med fin planlösning och trivsam trädgårdstomt ges förutsättningar för ett bekymmersfritt boende passandes alla generationer.
Här välkomnas vi till en riktigt välplanerad och stilren arkitektritad villa anno 2013 på trevligt läge vid Gislövs Läge endast ett stenkast till en härlig sandstrand! Med spännande exteriör såväl som interiör erbjuder denna villa otroligt ljus och rymd. Stora fönsterpartier, stilrena materialval och en generös takhöjd är bara några av alla attribut som gör detta boende till det lilla extra. Väl tilltagen sällskapsavdelning med rymligt kök, tre fina sovrum, två generösa, helkaklade badrumsmiljöer och garage med generösa kvadrat för den kräsne. Ett boende som måste ses.

Rymlig entré med tåligt vitt klinkergolv välkomnar på bästa sätt och matchar vita väggar. Inbyggd garderob med skjutdörrar såklart och ett fint ljusinsläpp från fönsterpartiet precis invid samt takfönster som pryder den inre hallen. Här övergår klinkergolvet till ett vackert vitoljat ekgolv som dessutom är genomgående för hela hemmet och möter upp en smakfull interiör med fondvägg i ljus träpanel.

Vägg i vägg ligger det första av husets två fina badrumsmiljöer, stilfullt helkaklat i mörkgrått med dusch samt den fräscha groventrén med generöst tilltagen klädvårdsavdelning.

Vi når även hemmets två sovrum från hallen. Båda med vacker vitoljad ekparkett på golv och väggar i vitaste vitt. Master bedroom bjuder in med magnifika fönsterpartier som öppnar upp mot det soldränkta trädäcket. Här finns även ett eget dressingroom som med fördel skulle kunna nyttjas som barnkammare.
Vad vore väl sen master bedroom utan direktaccess till ett generöst och helkaklat badrum? Här behöver vi inte undra mer! Badrummet är utrustat med både badkar och dusch går i stilrent ljusgrått. Fina fönsterpartier ger extra ljus och karaktär.

Vidare in i villan möter det fina vitoljade ekgolvet upp och löper som ett genomgående tema genom husets boendekvadrat i övrigt, tillsammans med släta vita väggar.

Öppet, inbjudande och härligt ljust upplevs sällskapsyta och kök i trivsam symbios, med spännande tak i vinkel med generös takhöjd. Ljuvligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt takfönster och en stämningshöjande braskamin så läckert! Den öppna kontakten möjliggör socialt umgänge både till vardag och fest. I anslutning till vardagsrummet sociala svär, finns det möjlighet att bygga till ytterligare ett sovrum om behovet skulle finnas.
Generöst tilltaget, stilfullt Ballingslövskök i vitaste vitt, som matchar den rostfria samt integrerade maskinparken förser oss med allt vi kan tänkas behöva för att tillreda vällagade middagar. Att det dessutom finns en infälld vinkyl förser oss ytterligare med en känsla av lyx och livskvalitet! En terrassöppning mot trädgårdens vårgrönska ger fin kontakt mot utemiljöns inbjudande trädäck i soligt läge och det är här som middagen med fördel kan avnjutas under årets varmare dagar.

Denna fantastiska villa är helt enkelt superfräsch och välplanerat, med plats för att växa på toppenläge samt med låg driftskostnad! Vad väntar ni på? Välkommen på visning!

Kök

Kök från Ballingslöv (2013) med inredning i vitt med bänkskivor och stänkskydd från Silestone. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys från Husqvarna (2013), integrerad diskmaskin från Miele (2013), infälld mikrovågsugn från Electrolux (2017), induktionshäll från Electrolux (2017), frihängande fläkt från Fjärråskupan (2013) samt infälld ugn från Electrolux (2017). Här finns även en infälld vinkyl från Bosch (2013). Öppen planlösning med vardagsrum med direkt access till uteplatser.

Tvättstuga

Tvättstuga med vit klinker på golv och vita väggar. Groventré men förvaring i garderob med skjutdörrar. Tvättstugan är utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Husqvarna och torkskåp från Electrolux. Här finns även värmepanna från Nibe och centraldammsugare från Nilfisk.

Badrum

Badrum i helkaklat utförande med ljusgrått kakel och klinker "City Line". Blandare från hans Grohe "Pura Vida Kran", duschset från Hans Grohe "raindance". Frostad duschvägg från Inr, vägghängda toaletter från Duravit och badkar från Duravit tvättställ "happy look från Ballingslöv.

Badrum i helkaklat utförande med mörkgrått kakel och klinker "City Line". Blandare från hans Grohe "Pura Vida Kran", duschset från Hans Grohe "raindance". Frostad duschvägg från Inr, vägghängda toaletter från Duravit och tvättställ "happy look" från Ballingslöv.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plansvilla
Byggår: 2013
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Aluzink
Utv. plåtarbete: Aluzink
Uppvärmning: Ytjordvärmepump
Ventilation: Mekanisk
Övrigt byggnad: Installerat åskskydd för el/tele.

Säljare vill informera om att säng i dressingroom och vinkyl ingår i köpet.
Abonnemang för larm finns att överta till en kostnad om ca 345 kr/månad.

Kabel-TV och bredband finns via Telia 100/100 till en kostnad om 369 kr/månad.

Fungerande braskamin finns.

Vattenburen golvvärme i huset men även i förråd/garage.

Övriga byggnader

Till fastigheten hör ett uterum om ca 12 kvadratmeter. Ett garage med golvvärme tillhör med plats för en bil samt med anslutande förråd. Bygglov beviljat för utbyggnad om ca 15 kvm bestående av Sovrum, mellan garaget och hus.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 7 921 kr/år
VA: 4 200 kr/år
Renhållning: 2 131 kr/år
Sotning: 417 kr/år
Samfällighet/väg: 900 kr/år
Försäkring: 3 393 kr/år
Övrigt: 4 000 kr/år
Totalt: 22 962 kr/år

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Gislöv 34:12
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 2 603 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 977 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 2 800 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Gislöv GA:4 Väghållning ingår i samfälligheten om 900 kr/året.

Närområde

Allmänt

Gislövs läges bebyggelse består endast av villor och är ett av sydkustens gamla fiskelägen och har sydkustens största gästhamn, Gislövs hamn. Gislövs hamn är Trelleborgs kommuns största småbåtshamn, med ett djup på 2,2 m. Hamnen har 265 båtplatser, boulebana, trailerramp, kran plus mastkran samt försäljning av diesel. I hamnen håller Trelleborgs Båtsällskap, Trelleborgs Sjöscouter och Sirmiones Skeppslag till.

Gislövs läge är beroende av närheten till servicen i Trelleborg. I den lilla orten finns dock en livsmedelsbutik och i samma byggnad en pizzeria. I byn finns även en grundskola som heter Serresjöskolan (F-6).

I Gislövs läge finns ändhållplats för Linje 3 inom stadsbussarna i Trelleborgs kommun. Regionbuss 190 (Trelleborg-Skateholm) genomkorsar även orten.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom, energideklaration etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms

Ansvarig mäklare

Porträtt av Mathias Blomberg Hading

Mathias Blomberg Hading
0707-744 882
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på