Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Vintries kanske mest generösa och vackra villa i kvarteret med inspiration från Danska Dragör. Perfekt fritt läge i området och med integrerat garage och grönskande trädgård. Barnvänligt till max med lekplats utanför. Nära bra barnomsorg och Hyllies alla fördelar!

Interiör

Det är lite av en familjeidyll endast 10 minuters cykelväg från Hyllie och Emporia finner vi välmående Vintrie. Här trivs man lätt med natur och grönska i omedelbara närheten. Malmö Ridklubb inte heller långt bort och perfekt strategiskt pendlarläge för dig som arbetar och verkar på andra sidan sundet med.

Via den vackra entrédörren välkomnar hallmiljön med lättskött klinkergolv och ljusa väggar. Väl inne öppnar hallen upp med askparkett golv och ljusa väggar samt det breda trapphuset som leder upp till ovanvåningen.

Från entréhallen når man det första badrummet som är inrett med duschhörna.

Ett underbart sällskapsrum i vinkel och en härlig rymd står i boendefokus på entréplanet. Askparkett möter ljusa väggar och via spröjsade fönsterpartier och altandörrar i såväl syd som öst flyter ett smått magiskt dagsljus in i miljöerna och kvadraten är både inviterande och ombonade. Sällskapsrummet är även inrett med en fin braskamin som förgyller de kommande höstkvällarna.

Det rymliga köket öppnar upp sig till vänster från hallen och har fin inredning från Ballinslöv, vitvaror från Husqvarna och direkt utgång till den härliga trädgården.

Grovköket är placerat med dörr från köket och direkt utgång till garaget.

Tack vare husets generösa bredd blir ovanvåningen rymlig och med öppet upp i nock upplevs också rymden mer signifikant. Trevligt takfönster kröner allrummet en våning upp. Askparkett golvet på hela ovanvåningen känns rätt och välvalt och hela ovanvåningen går i behagliga nyanser.

Två fina sovrum i västergavel, s.k. tvillingrum med synliga takbjälkar och fönster på gaveln i båda rummen. Perfekta som barnrum eller arbetsrum.

Dressinghall med synnerligen goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggda skåp och garderober leder vidare in mot det stora sovrummet och badrummet.

Stort och generöst badrum inrett med både duschhörna och badkar.

Innerst och lugnt beläget på övre plan finner vi Master Bedroom. Öppet upp i nock ger en underbar sovrumsvolym och två stora klädkammare ger förvaring år både han och hon.

Skånskt, danskt, rofyllt och mysigt med stora ytor och som klippt och skuret för både familj, barn och djur!

Varmt välkommen på visning!

Badrum 1

Duschhörna, WC, tvättställ, kakel och klinkergolv i vitt och härligt solgult. Fönster och golvvärme.

Tvättrum

Perfekt, rymligt och strategiskt placerat grovkök beläget mellan kök och egna varmgaraget. Ljust klinkergolv, ljusa väggar och två fönster. Ingång både från köket och garaget.
Tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk med förvaring.

Badrum 2

Badkar och sep. duschhörna, WC, dubbelkommod med två st tvättställ (2014), kakel, klinkergolv och golvvärme. Beläget en våning upp på ovanplan i anslutning till dressinghallen. Grönt och vitt kakel och klinkers i härlig harmoni och stort ljusinsläpp via takkupa. Härliga ytor och bra rymd.

Kök

Stor härligt och rymligt kök med elegant ljus köksinredning från Ballingslöv ( 2013/ 2014).
Granitbänkskiva med underlimmad vask och terracotta färgad kakel som stänkskydd.
Terracotta färgade golvklinker med värmeslingor.
Fin köksö (flyttbar) med granitbänkskiva.

Från köket finns altandörr ut mot den grönskande trädgården.

Vitvaror från Husqvarna;
Kyl med kolsyrefunktion
Frys med ismaskin
Keramikhäll
Fläkt
Inbyggd ugn
Inbyggd micro
Diskmaskin

Byggnad

Byggnadstyp: 1½-plans kedjehus
Byggår: 2001
Grundläggning: Ventilerad krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts (ventilerad)
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Uppvärmning: Direkt el + luftvärmepump 2 st.
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt byggnad: Integrerat varmgarage om 28m² med fjärrstyrd dubbelport och smarta dubbelportar även mot den privata trädgårdssidan.

Uppställningsplats utomhus finns för 3 st bilar.

Underbart inramad och näst intill insynsskyddad trädgård i soligt sydläge. Här återfinner vi generöst trädäck om ca 80 kvm och tack vare husets smarta placering på tomten upplevs trädgården generös.

Fasaden utbytt till ventilerad konstruktion i april 2017.

Krypgrundsavfuktare är installerad 2003.

Värmeåtervinning av varmvatten.

Golvvärme i entréhall, badrum, kök och grovkök på entréplan, och i badrummet på ovanvåningen.

Larmsystem är installerat.

Tv; Parabol
Bredband; ADSL 60 Mbs. Nuvarande ägare använder mobilt bredband.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

El: 16 228 kr/år
VA: 3 000 kr/år
Renhållning: 2 000 kr/år
Samfällighet/väg: 5 500 kr/år
Totalt: 26 728 kr/år
Kommentar: I angiven elkostnad ingår även kostnaden för uppvärmning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Lilla Vintrie 10
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 3 080 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 2 092 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 2 835 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Lilla Vintrie S:1, GA:1 Vångalagets samfällighetsförening: Avser områdets gator, belysning, miljöhus, parabol, lekplats, vattenledningar etc.

Närområde

Allmänt

I Vintrie finner man lugnet och den fridfulla bykänslan. Samhället är i stort sett sammanväxt med Bunkeflo by och här finns en egen pampig kyrka. För småbarnsfamiljerna finns här såklart en förskola också. Bebyggelsen är blandad, här finns gamla små gatuhus i pittoreska gränder, men även nyare hus i gruppbebyggelse. Trots den lantliga känslan så är utbudet och pulsen från Hyllieområdet bara några minuter bort. Området ligger också strategiskt till för bropendlarna med brofästet på kort avstånd.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Köpare/spekulanter är informerade om sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19 samt vad det innebär. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Slutbesiktning av fastigheten bekostas av entreprenören och sker med hjälp av oberoende besiktningsman. Entreprenören tecknar och bekostar byggfelsförsäkring.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges bygger dels på schablonmässiga uppskattningar samt beräkningar.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5 % på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2 % på pantbrevsbeloppet. Vid nyproduktion är lagfartskostnaden endast baserad på köpeskillingen för tomten.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vid köp av nyproduktion tillämpas fast prissättning och därför förekommer ej budgivning i detta fall.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Yvonne Jacobsson

Yvonne Jacobsson
0735-685048
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på