Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Representativt och modernt med storslagen sällskapsmiljö där ljuset flödar från stora fönsterpartier i tre väderstreck tillsammans med oemotståndlig takhöjd! Tre fina sovrum samråder med dubbla helkaklade badinteriörer och ett synnerligen aptitretande kök med glädjande burspråk. Hög standard med garage och ljuvlig utemiljö!

Interiör

Välkommen till Bunkeflos mest välskötta villa! Bakom vackert vitputsad fasad lockar ett fulländat boende alldeles utmärkt för såväl gammal som ung, ypperligt väldisponerat med massor av ljus och rymd. Synnerligen barnvänligt med tillgång till Malmös bästa skolor och nära till salta havsdopp och underbara strövområden!

Stilren och lättskött entrésida bjuder in till en ytterst rymlig hallmiljö, där rökgrå klinker pryder golvet tillsammans med väggar tonade i nobelt vitt. På höger hand åtnjuts en härlig kontakt med det smakfulla köket via helglasad vägg och de luftiga kvadraten lämnar utrymme för fristående förvaringsmöbler för den som önskar.

På vänster hand är två fina sovrum samt en helkaklad badinteriör placerade. Master bedroom av ymnigt format gör sannerligen skäl för namnet, och stoltserar med vackert parkettgolv och ett underbart ljusflöde från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Smidigt inbyggda garderober förenklar förvaringen och förutom dubbelsäng ges ytterligare möjlighet till avslappnande loungeavdelning, perfekt för både bokhylla och ett par sköna läsfåtöljer. Det helkaklade badrummet bjuder förutom klassiskt ljusa ytskikt även bland annat på både dusch och lyxigt bubbelbad. Näst på tur är det något mindre sovrummet, som idag används som arbetsrum. Hel garderobssida förgyller och lämnar utrymme åt säng eller skrivbord. Under fötterna vilar ekparkett och ljuset strålar in från ett stort fönster.

Ett kombinerat allrum och sällskapsrum signerat ljuvligt ljusflöde och glädjande luftig atmosfär! Öppet upp till nock med infällda spotlights och genomtänkta belysningslösningar, med parkettgolv och stora fönsterpartier som sträcker sig från så gott som golv till tak tillsammans med glasad terrassdörr som leder vidare ut till ett underbart väl tilltaget trädäck i bästa söderläge. Rummets generositet möjliggör såväl två separata soffgrupper som avskild plats för ett stort middagsbord inrymmandes både familj och goda vänner, och den värmande kaminen förhöjer stämningen ytterligare.

I välplanerad anslutning till den mer formella middagsplatsen åtnjuts access till det smakfulla köket med körsbärsinredning och rostfria inslag. Det stilsäkra klinkergolvet från hallen återfinns även här och vidare erbjuds en fullkomligt fantastisk matplats invid det generösa burspråket som vetter ut mot entrésidan.

Sovrum nummer tre är också det härligt ljust och ståtar med terrassutgång och väl tilltagna kvadrat. En hel spegelbeklädd skjutdörrsgarderobssida tar enkelt hand om förvaringen på bästa sätt. Alldeles bredvid nås ett helkaklat badrum i stilsäker gråskala och även tvättrummet med tillhörande groventré är lättillgängligt härifrån.

Genomtänkt, påkostat och med genomgående tilltalande estetik - välkommen!

Badrum

Stilrent helkaklat badrum i grå färgskala, utrustat med dusch, wc, handfat, handduksvärmare samt spegelskåp.

Tvättrum

Rymligt tvättutrymme som även tjänar som smidig groventré från uppfartssidan, med klinkergolv som möter vitmålade väggar. Välutrustat med tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (båda Bosch, 2011), torkskåp (Husqvarna 2001), vask med förvaringsmöjligheter under samt vita överskåp för bästa förvaring.

Kök

Vacker köksmiljö,profilkök från Myresjöhus, med sober inredning i körsbär tillsammans med rostfria handtag, ursprungligen från 2001 men uppdaterad 2012. Gedigen rostfri maskinpark bestående av kyl/frys i fullstorlek (Bosch), integrerad varmluftsugn och mikrovågsugn (Siemens), diskmaskin (Bosch), spishäll samt fläkt. 2016 renoverat med stänkskydd i glas, gråpigmenterad, oljad bänkskiva i bok samt uppdatering av el. Generös matplats invid stort burspråk med infälld belysning.

Badrum

Snyggt helkaklat badrum med tidlöst ljusa ytskikt och inredning från Vedum. Dusch samt bubbelbadkar, nyare wc, badrumsskåp med spegel och infälld belysning samt handfat på kommod med vita förvaringsskåp och handduksvärmare. Infällda takspotlights.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plansvilla i vinkel
Byggår: 2001
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Puts, tvåstegstätad
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Zink+lackerad plåt
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump/vattenburen golvvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övrigt byggnad: Stor terrass i sydväst med rostfritt räcke och plexiglasskivor.

Utförda åtgärder på fastigheten från 2013-2016.

2013
* 2 st nya ytterdörrar
* Målning av fönster in och utvändigt
* Målning av garageport och förrådsdörr utvändigt
* Persienner (special) till alla fönster invändigt
* Installation av larm (Sector)

2014
* Plantering av äppleträd (Aroma)
* Byggt loft i garaget
* Installation av spotbelysning i gästwc/tvättstuga
* 6 st nya innerdörrar samt nya dörrhandtag

2015
* Plattsättning på framsidan
* Plantering av fikonträd
* Plantering av Lavendel på framsidan
* Målning av tak invändigt i vardagsrum/matplats/kök och hall
* Målning och slätspackling/vävtäckning i tak sovrum/gästrum och arbetsrum
* Montering av spotlightskenor i tak - vardagsrum

2016
* Service på frånluftsvärmepump
* Plantering av 2 st japanska körsbärsträd (vit blomma)
* Plantering av 1 st gräs på framsidan
* Plantering av 4 st bambu
* Plantering av 2 st syrénbuskar (vit blomma)
* Installation av spotlightbelysning i lilla hallen
* Renovering/uppdatering av kök

Hela huset har vattenburen golvvärme för högsta komfort.
Centraldammsugare.

Fiber kommer att kopplas in i början av 2017.

Sotning utförd 2015-09-04 (skall ske vart tredje år), brandskyddskontroll gjord 2012-09-06 (görs var sjätte år).

Ingår ej i köpet:
Stenbord i trädgården.
Diverse belysning i trädgården.
Vägghyllor och spottar i sovrummen och arbetsrummet.
Belysning över matbordet.
Spegelskåp i hallen.
Fastmonterad klädhängare i tvättstugan.

Övriga byggnader

Stort garage för en bil. Gott om förvaringsmöjligheter då loft är tillbyggt av nuvarande ägare. Uppställningsplats för 2 bilar på uppfarten.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

Uppvärming: 22 310 kr/år
Energiförbrukning: 13 909 kWh/år
Nätleverantör: EON
VA: 5 796 kr/år
Renhållning: 1 990 kr/år
Sotning: 126 kr/år
Försäkring: 3 859 kr/år
Övrigt: 5 151 kr/år
Totalt: 39 232 kr/år
Kommentar: I posten uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Kostnad för larm är inräknad i driftskostnaden. Driftskostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning och avtal. Under "övrigt" ingår 279 kr/mån för bredband.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Madmarken 3
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 3 547 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 2 289 000 kr
Taxeringsår: 2015
Pantbrev: 4 248 667 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Övrigt tomt: Underbar terrass i direkt anslutning till vardagsrum och sovrum. Läget är sydväst och inramning är en vacker syrenhäck. I trädgården finns också till exempel bambu, äldre äppleträd, japanska körsbärsträd med vita blommor och en örtträdgård.

Närområde

Allmänt

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa eller radhus men här finns även några bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda boenden.
I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit!

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Köpare/spekulanter är informerade om sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19 samt vad det innebär. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom, energideklaration etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras. När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Anna Herslow Deijenberg

Anna Herslow Deijenberg
0708-477797
Reg. Fastighetsmäklare
jur. kand.
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på