Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Tvåplans stenhus på allra bästa läge i området! Friköpt tomt i härligt sydvästläge, garage samt två biluppställningsplatser. Tre sovrum som kan bli fyra, härlig planlösning och lekplats för barnen precis utanför trädgårdsgrönskan. Klassiska materialval och i fint skick. Pulpettak som optimerar ljusflödet, ett supertrevligt hus!

Interiör

Med ett utsökt läge i barnvänliga Bunkeflostrand presenterar Våningen och Villan ett utsökt tvåplanshus med exklusivitet och familjevänliga attribut i absolut fokus. Fyllt av atmosfär och med läcker loungekänsla som flyter genom ett boende av högsta klass kan du inget annat än att förälska dig i denna drömvilla!

Låt dig välkomnas in i ett hem med äkta trivsel och välarrangerade boendekvadrat, som känns tidlöst, modernt och kvalitativt utöver det vanliga. Redan vid entrén möts du av vackra stenpartier som varvas av välmående växtlighet och strax väntar en interiör vi verkligen slår ett extra slag på trumman för.

Entréplan karaktäriseras av genomgående ekparkett som matchar vita väggar i en tidlöst vacker kombination. Vardagsrum och kök samt matplats med öppna boendekvadrat och känslan av rymd och ljusflöde är uppenbar på entréplanet. Här finns även ett ultramodernt kök till förfogande med fronter i matt vitt och med arbetsytor i bästa "virrvarr". Kvalitetsmaskiner från Electrolux och det är svårt nog att i ord beskriva en miljö som helt enkelt skall upplevas. Egen ö för både mingel och matkreationer mot underbar matplats och loungekänslan är uppenbar i en inbjudande och högst aptitretande matmiljö. Vackra fönsterpartier förgyller ytterligare och sträcker sig från golv näst intill till tak, tillsammans med glasad terrassdörr som förstås leder ut till sydvästdoftande trädäck av vida mått.

Här på entréplan finner vi givetvis ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som golvvärme och dusch med vikdörrar i glas. Allt i ett modern och stilsäkert utförande.
Groventrén som ligger vägg i vägg med badrummet är inte sämre det och bjuder även detta på en inredning med kaklade ytskikt och med en fullt utrustad klädvårdsavdelning bestående av tvättmaskin, torktumlare, vask och förvaring i skåp med vita luckor.

Ett fullgott andra plan förser dig med ett ljust allrum som öppnar upp direkt med fransk västerbalkong med utsikt över grannskap och grönska. Härifrån fördelas sedan samtliga ovanvåningens rum. Tre ståtliga sovrum finns här till ditt förfogande och bjuder alla in med rymliga kvadrat samt ett flertal möbleringsalternativ som passar alla generationer och behov. Gemensamt för samtliga sovrum är även det genomgående parkettgolvet och de släta ytskikten i den skandinaviska, svala färgskalan. I anslutning till ett av sovrummen finner du även en generös walk in closet.

Den väldisponerade ovanvåningen avrundas slutligen av ytterligare en helkaklad badmiljö i samma stilrena utförande som tidigare. Här njuter vi av badkar med glasvägg och genomtänkta detaljer för högsta komfort.

Ett bekvämt, modernt och alldeles underbart boende för hela familjen, med närhet till både service, hav och natur - varmt välkomna!

Tvättrum

Groventré med klinker på golv och vita väggar. Här finns tvättmaskin (2012) och torktumlare (2008), båda från Electrolux. Här finns även vask och förvaring i skåp med vita luckor. Härifrån är det direktaccess till uppfarten.

Kök

Köksinredning från HTH (2008) med vita släta luckor och bänkskiva i bästa "virrvarr" samt med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, kyl och frys i full höjd i rostfritt, infälld mikrovågsugn, samt infälld ugn i rostfritt. En köksö erbjuder extra arbetsytor och förvaring.

Badrum

Badrum på entréplan i helkaklat utförande med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med förvaring och dusch med vikdörrar i glas.

Badrum på ovanvåning i helkaklat utförande med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med förvaring och badkar.

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plansvilla
Byggår: 2008
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump IVT
Ventilation: Mekanisk även tilluftsventiler
Övrigt byggnad: Kabel-TV och bredband finns via Telia Fiber.

Observera att beloppet för uppvärmning och vatten även inkluderar el samt renhållning.

Robotgräsklipparen ingår ej i köpet.

Övriga byggnader

Garage samt förråd.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 4 personer i hushållet.

Uppvärming: 21 500 kr/år
Energiförbrukning: 14 000 kWh/år
VA: 5 800 kr/år
Samfällighet/väg: 3 600 kr/år
Totalt: 30 900 kr/år
Kommentar: Observera att beloppet för uppvärmning och vatten även inkluderar el samt renhållning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Skogsmätaren 28
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 3 241 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 2 106 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 3 000 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Skogsmätaren S:1, GA:1. Kontakt Lotta Abrahamsson. Samfälligheten avser gatuskötsel, belysning i området, samt lekplats. Kostnad f.n. 3600:-/år.
Övrigt tomt: Fint samlat trädgårdsliv i bästa västerläge. En skyddad och inramad utemiljö som inbjuder till familjeliv i det fria. Med femtio kvadrat trädäck borgar det för sköna vår- och sommardagar under bar blå Malmöhimmel.
Lekplatsen i området med direktvy från huset blir lätt en favorit hos barnfamiljerna.

Närområde

Allmänt

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa eller radhus men här finns även några bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom, energideklaration etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Johan Linde

Johan Linde
0709-981177
VD
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Extra kontaktperson

Porträtt av Fredrik Berglund

Fredrik Berglund
0734-405674
Reg. Fastighetsmäklare
Kontorschef
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på