Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mästerligt treplansboende signerat Jaenecke och Samuelsson! Finfunkis anno 1956 med detaljer från byggåret i utsökt balans med genomgående smakfullt och elegant renoverade ytskikt. Njut av stilrent kök, helkaklade badmiljöer och stora fönsterpartier tillsammans med njutbar havsutsikt och härlig uteplats!

Interiör

Ett par stenkast från golfbana och salta havsdopp presenterar vi stolt detta inspirerande treplansradhus kännetecknat av ett betagande ljusflöde, generöst tilltagna sällskapsytor och glädjande interiör! Utmärkt beläget i grönskande och barnvänliga omgivningar på ständigt eftersökta Bellevue Sjösida!

Via glasinfattad entrédörr inviterar en härligt rymlig hallmiljö, med naturfärgad matta som möter de för bostaden genomgående klassiskt vitmålade väggarna. Fantastiska förvaringsmöjligheter av sällan skådat slag i flera vita, diskreta garderober och dessutom gott om plats för ytterligare avhängning av ytterkläder och skor.

Till höger nås det stilsäkert nyrenoverade badrummet med läckert vitt granitgolv i samråd med vitkaklade väggar, vilket mynnar ut i ett välutrustat tvättutrymme med utgång till den stora stensatta uteplatsen.

Rakt fram åtnjuts access till ett härligt allrum, där golvet pryds av parkett och ljuset strömmar in från stora fönsterpartier tillsammans med glasinfattad terrassdörr till uteplatsen.

Den vackert svängda ektrappan med underbart utsirat handtag i originalutförande leder förstås upp till våning två, som erbjuder ett tidlöst helkaklat badrum, två fina sovrum och en alldeles underbar köksmiljö. De båda sovrummen är smidigt placerade bredvid varandra, lika till storleken och ståtar med bland annat parkett och utrymme för såväl säng som skrivbord om man så önskar. I det ena rummet finns dessutom flera klassiskt inbyggda garderober med tillhörande överskåp.

Ett aptitretande kök! Här lockar härligt luftiga ytor med elegant platsbyggd inredning i vitt, ackompanjerat av massiv ekbänkskiva, ljust mosaikkakel och välutrustad maskinpark i rostfritt. Synnerligen gott om förvaringsmöjligheter med stor köksö därtill och en intilliggande middagsplats som enkelt inrymmer tolv gäster. Fantastiska fönsterpartier skänker ett briljant ljusinsläpp, och ytan kröns av den glasinfattade utgången till balkong med behaglig utsikt.

Ytterligare en trappa upp stoltserar ett unikt sällskapsrum med ljuvliga fönsterpartier och njutbar västerbalkong, där hänförande utsikt över takåsar och hav förgyller! Här avnjuts kvällssolen medan segelbåtarnas master skymtar förbi när vi vänder blicken mot vänster. Hårdvaxbehandlad originalparkett breder ut sig över rummets hela golvyta och skapar en skön kontrast mot de vita väggarna.

Våningsplanets båda sovrum åtnjuter båda parkett och väl tilltagna fönster, och i ett av rummen nås balkongen i österläge som löper längs med hela kortsidan.

Ett oemotståndligt hem på förnämligt läge, varmt välkomna att uppleva Bülow von Hübes väg 15G!!

Kök

Underbart stort och ljust kök med elegant, platsbyggd inredning med vita släta luckor tillsammans med grå mosaik ovanför massiv ekbänkskiva. Välutrustad maskinpark i rostfritt bestående av varmluftsugn (Siemens), spishäll (Siemens), fläkt (ansluten till ventilationskanal), helintegrerad diskmaskin (Siemens) samt kyl och frys från Gram. Rejäl köksö med gott om förvaring och intilliggande matplats för upp till tolv personer. Stort matförråd, nfällda takspotlights och generöst tilltagna fönsterpartier.

Badrum

Badrum 1: läckert nyrenoverat med ljust marmorgolv och vitkaklade väggar. Takdusch och handdusch, spegel med belysning, vägghängd wc samt handfat med vit kommod. Infällda takspotlights. Avskilt tvättutrymme med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter. Utgång till stensatt uteplats.

Badrum 2: fräscht badrum på våning två ombyggt och renoverat år 1999. Helkaklade vita väggar möter grå mosaik på golvet. Ekskiva med infällt handfat med flera vita underskåp, stor spegel, wc samt badkar.

Byggnad

Byggnadstyp: Radhus
Byggår: 1956
Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts+trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Uppvärmning: Fjärrvärme (nytt system 2014)
Ventilation: Självdrag
Övrigt byggnad: Uteplats om ca 40 kvm i väster, sol från lunch till kväll. Från uteplatsen kan barnen springa fritt till den närbelägna lekplatsen. På andra våningen finns en balkong i anslutning till köket i västerläge och våningsplan tre har två balkonger, en vänd mot öst och en mot väst.

- Fönster är renoverade 2011.
- Värmepump från 2011.
- Fjärrvärme installerad 2014.
- Fasad renoverad och ommålad 2015.
- Samtliga parkettgolv är slipade och oljade 2015.

Säljaren vill upplysa om:
- Handdukstork urkopplad.
- Mikrovågsugnen ingår ej i köpet.
- Handfat sprucket i övre badrum.
- Trasig ringklocka.

I angiven elkostnad ingår även uppvärmningskostnaden.

Övriga byggnader

Garage och uppställningsplats för två bilar.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 4 personer i hushållet.

El: 24 000 kr/år
Renhållning: 1 460 kr/år
Samfällighet/väg: 26 000 kr/år
Totalt: 51 460 kr/år
Kommentar: I angiven elkostnad ingår även uppvärmningskostnaden.

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Paulina 42
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 3 655 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 632 000 kr
Taxeringsår: 2016
Pantbrev: 3 307 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Limhamn GA:42 Fastigheten ingår i Limhamn GA:42 som tar ut en avgift om totalt 26.000 kr/år och faktureras 6500kr/kvartalet (denna kostnad anges under väg, samfällighet under driftskostnaderna). I avgiften ingår kallvatten och avlopp samt grundavgift för Fiber - bredband (100/10 Mbit/s) /TV/telefoni via Telia, snöröjning, skötsel av gemensamma grönytor och lekplats. I avgiften ingår även underhåll av yttertaken, stuprör och hängrännor. Den nuvarande takbeläggningen lades om för ca 10 år sedan. Ordförande i samfälligheten, Victor Ollén. Besök gärna deras hemsida för ytterligare information och kontaktuppgifter, www.paulina1956.com
Övrigt tomt: Uteplats/trädgård om ca 40 kvm i väster som är stenlagd och bjuder på sol från lunch till kväll.

Närområde

Allmänt

Bellevue Sjösida är ett bostadsområde i Västra innerstaden som omfattar delområdena Västervång, Bellevue och Fridhem. Området ligger vackert i Malmö med närhet till strand och hav vid Ribersborg, grönområden och parker. I detta område ligger också många av de mest exklusiva och dyra villorna. En hel del av dessa är mycket gamla och i vacker arkitektur. Det finns både villor och flerfamiljshus i området. I området finns ett rikt utbud av både privata och kommunala skolor. Väl utbyggt med service och goda kommunikationer med buss. I området finns ett stort utbud av restauranger caféer och butiker.

Från denna del av Malmö finns också närhet till Limhamn - som brukar kallas den "lilla staden i staden".

Västervång ligger söder om Köpenhamnsvägen mellan Limhamnsvägen och Erikslustvägen. Det är ett mycket vackert område med pampiga villor från olika tidsepoker. Bostadspriserna här är mycket höga.

Bellevue tillhör stadsdelen Limhamn-Bunkeflo och ligger mellan Limhamnsvägen och Linnégatan. Områdesnamnet kommer likt många andra områdes namn i Malmö från en stor gård - i det här fallet Bellevuegården som marken tillhörde innan området blev bebyggt. Området har bebyggts under hela 1900-talet och stoltserar med många stora, stilfulla villor.

Fridhem, ett av de mest attraktiva områdena i Malmö, ligger innanför Ribersborgs stranden mellan Köpenhamnsvägen och Ribersborgsvägen. De äldsta villorna här är från slutet av 1800-talet. En del av dessa mycket gamla villor revs under efterkrigstiden och ersattes av nya bostäder. I början av 1900-talet inleddes en ny utbyggnadsetapp av området och rika köpmän lät uppföra mycket påkostade och stora villor. Vi gläds av villorna än idag. Många av dem ritade av kända arkitekter och byggnaderna representerar ett stycke arkitektur historia med karaktäristiska drag från jugendstil och nationalromantik.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom, energideklaration etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Johanna Mjöfors

Johanna Mjöfors
0707-67 92 77
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Följ oss på